به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر ، حجت الاسلام جعفر فتحعلی زاده که در حاشیه جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی با خبرنگاران گفتگومی کرد، اظهار داشت : قصد دکتر الهام طرح مشکلات بودجه ای قوه قضائیه بود ولی از ادبیات نامناسبی استفاده کرد که توصیه می شود از چنین ادبیاتی در سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی دوری شود .
معاون ارتباطات قوه قضائیه با بیان اینکه اظهارات وزیر دادگستری ، واکنش شدید مدیران دستگاه قضایی را در پی داشت ، خاطر نشان کرد : ادبیات آقای الهام با جایگاه رفیع دستگاه قضایی در نظام جمهوری اسلامی سازگاری ندارد و باید اصلاح شود .
حجت الاسلام فتحعلی زاده در پایان تاکید کرد: اگر قرار است دولت به قوه قضائیه سفر کند، باید سفری تحت عنوان سفر به خود داشته باشد تا مشکلات و مسائل دستگاه های اجرایی دولتی را بررسی کند .
نظر شما