پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۲۲

نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی:

روند توسعه شهرستان خدابنده با ظرفیت های موجود همخوانی ندارد

روند توسعه شهرستان خدابنده با ظرفیت های موجود همخوانی ندارد

زنجان-نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی، گفت: روند توسعه شهرستان خدابنده با ظرفیت های موجود همخوانی ندارد و باید برنامه ریزی جدی برای رفع این مشکل صورت بگیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، البرز حسینی صبح شنبه در جمع مدیران شهرستان خدابنده، با بیان اینکه شهرستان خدابنده توانمندی‌های خوبی دارد، گفت: ۲۰۰ هزار تن گندم در خدابنده تولید می‌شود و امسال بالای دو هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان عید کشاورزان شد ولی این درآمد در استان و در شهرستان هزینه نشد.

وی با بیان اینکه تولید گندم دراین شهرستان ۳۰ درصد گردش مالی برای استان و شهرستان دارد، اظهار کرد: در این گردش مالی اقتصاد مرکز استان بی بهره است.

نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه شهرستان خدابنده با وجود وسعت و ظرفیت های بالا در بخش های مختلف کند و لاک پشتی است، گفت: این شهرستان پنج پهنه بافت فرسوده دارد و باید تصمیمات فنی مورد توجه قرار گیرد.

حسینی با بیان اینکه این شهرستان توسعه خوبی نداشته است، تاکید کرد: با این وجود توان فنی خوبی در شهرستان خدابنده وجود دارد.

وی با بیان که ۲۵ هکتار سکونتگاه غیر رسمی در قید ار وجود دارد، گفت: اقدامات خوبی در زمینه محرومیت‌زدایی در شهرستان خدابنده انجام شده است.

نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه روند توسعه شهرستان خدابنده با ظرفیت های موجود همخوانی ندارد و باید برنامه ریزی جدی برای رفع این مشکل صورت بگیرد، گفت: ۲۶ هکتار بافت فرسوده در شهر قیدار وجود دارد و باید این شهرستان در همه بخش‌ها توسعه پیدا کند.

کد خبر 5093389

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • رقیه هاشمی IR ۰۸:۰۴ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۹
      0 0
      باسلام به حزور نمایندیه شهرستان خدا بنده من درخواستی که داشتم درمورد سد جرین بود این حمه حزنه شده ولی لایروبی نمیشه که کشارزان از این سد استفاده کنند از نمایندیه مهترم خواهشمندیم پیگیری کنند