پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۸ تیر ۱۳۸۶، ۱۰:۴۴

مسئول دفتر دائمی انتخابات حزب مشارکت در گفتگو با مهر:

حزب مشارکت بررسی مصادیق انتخاباتی خود را آغاز کرده است

حزب مشارکت بررسی مصادیق انتخاباتی خود را آغاز کرده است

شمس الدین وهابی با اعلام اینکه حزب مشارکت بررسی مصادیق انتخاباتی خود را از هفته قبل آغاز کرده است، گفت: انتخاب کاندیداهای مورد نظر و نهایی شدن فهرست های انتخاباتی طی چند مرحله صورت می‌گیرد.

شمس الدین وهابی مسئول دفتر دائمی انتخابات حزب مشارکت در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان این مطلب، اظهار داشت: پنج شنبه گذشته طی یک نشست سراسری که متشکل از ستاد مرکزی حزب مشارکت و استان های حزب مشارکت بود، حول محور انتخابات مجلس هشتم گفتگوهایی انجام شد.

به گفته وی، هر حزبی برای اینکه بتواند در انتخابات حضور موثری داشته باشد نیازمند تمهیدات و مقدماتی است و حزب مشارکت هم به عنوان یک حزب از این قاعده مستثنی نیست.

مسئول دفتر دائمی انتخابات حزب مشارکت، یکی از موضوعات مورد بررسی در این جلسه را  مبحث کاندیداهای محتمل تشکل متبوعش عنوان کرد و گفت: انتخاب کاندیداهای مورد نظر و نهایی شدن فهرست های انتخاباتی طی چند مرحله صورت می‌گیرد و زمان اتمام بررسی مصادیق را نهایی نکرده‌ایم و این موضوع منوط به سیاست‌های ائتلافی ماست.

وهابی افزود: بناست بررسی های اولیه بر مبنای افرادی که داوطلب شرکت در انتخابات مجلس هستند و مایلند مورد پشتیبانی و حمایت حزب قرار بگیرند، انجام شود و سپس نتایج این اقدام به ستاد مرکزی حزب مشارکت ارسال می شود.

مسئول دفتر دائمی انتخابات حزب مشارکت ادامه داد: هنگامی که بررسی های ما در حزب پایان یافت، نتیجه آن را به ستاد ائتلاف اصلاح طلبان ارسال می کنیم تا در آنجا هم مورد بررسی قرار بگیرد.

کد خبر 509363

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha