حمید قزوینی سخنگوی خانه احزاب ایران در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه خانه احزاب در گذشته نیز تعاملاتی را با مجلس شورای اسلامی داشته است، گفت: شورای مرکزی خانه احزاب در جلسه چهارشنبه شب خود 3، 4 تن از اعضای خود را موظف کرد تا برای گفتگو با نمایندگان مجلس، روسای کمیسیون ها و هیات رئیسه مجلس در مسائلی که ضروری می دانند، تعامل داشته باشند.
وی افزود: این اعضاء در موضوعاتی نظیر، انتخابات پیش رو، یارانه احزاب و ارتباطات خارجی خانه احزاب با نمایندگان مجلس گفتگوهایی خواهند داشت.
قزوینی گفت: در جلسه شورای مرکزی خانه احزاب همچنین گزارشی از مقدمات برگزاری نشست کمیته راهبردی اجلاس احزاب آسیایی که قرار است در مهر ماه در تهران برگزار شود، مطرح شد.
سخنگوی خانه احزاب ایران ادامه داد: کاشفی نایب رئیس خانه احزاب با همکاری کمیته بین الملل، نماینده ما در اجلاس احزاب آسیایی است که روند برگزاری نشست این کمیته مقدماتی را دنبال می کند و تا کنون نیز دیدارهایی با متکی وزیر امورخارجه، مصطفوی قائم مقام وزیر امور خارجه و همچنین مدیران کل بخش های مختلف این وزارتخانه در این راستا انجام شده که گزارش آن در جلسه شورای مرکزی ارائه شد.
گفتنی است، اجلاس احزاب آسیایی در سال 2008 در پاکستان برگزار می شود.
نظر شما