پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۲ آذر ۱۳۹۹، ۱۳:۵۰

استاندار لرستان تاکید کرد:

مردم امسال دورهمی‌های شب یلدا را فراموش کنند

مردم امسال دورهمی‌های شب یلدا را فراموش کنند

خرم‌آباد- استاندار لرستان، تاکید کرد: امسال با توجه به شرایط خطرناک بیماری کرونا، مردم دورهمی‌های شب یلدا را فراموش کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید موسی خادمی امروز شنبه در حاشیه جلسه ویدئو کنفرانس ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا به ریاست رئیس جمهور، اظهار داشت: خوشبختانه در سطح کشور وضعیت ابتلاء به بیماری و میزان مرگ و میر در بیشتر مناطق رو به نزول بوده و در استان لرستان هم وضعیت رو به بهبودی است.

خادمی، تصریح کرد: وضعیت امروز حاصل انسجام و رعایت محدودیت‌ها توسط مردم است و این موضوع نباید باعث فریب ما شود و با عادی انگاری به وضعیت و شرایط قبلی برگردیم.

استاندار لرستان، ضمن تشکر از مردم لرستان و ابراز خوشحالی از تغییر وضعیت استان از وضعیت قرمز به سمت نارنجی، ابراز امیدواری کرد: با رعایت بیشتر توسط عموم مردم به وضعیت زرد برسیم.

خادمی، با اشاره به فرا رسیدن شب یلدا، گفت: آئین باستانی شب یلدا یکی از سنت‌های ارزشمند مردم ایران است که از قدیم الایام وجود داشته و این شب را مردم با دورهمی های خانوادگی سپری می‌کنند اما امسال با توجه به شرایط خطر ناک بیماری کرونا این موضوع یکی از نکات مهم روزهای آینده است و از مردم عزیز می‌خواهم که امسال شب یلدا را فراموش کنند و همان گونه که از انجام مراسم سیزده به در خود داری کردند، انتظار داریم به خاطر حفظ سلامت خودشان از دور هم نشستن و به خانه همدیگر رفتن که جز رسوم خوب ما لرستانی‌ها است امسال صرف نظر کنند و به صورت تلفنی، مجازی و استفاده از شبکه‌های اجتماعی ارتباطات خود را برقرار کنند.

وی، همچنین به تصمیمات اقتصادی مختلفی که در این جلسه گرفته شد اشاره کرد و گفت: در جلسه امروز ستاد ملی کرونا منابع ارزی برای واردات و ساخت اتوبوس در کشور اختصاص داده شد و ارائه تسهیلات به بخش‌های خدماتی حوزه فرهنگ و رسانه هم تصویب شد که بر اساس آن تسهیلاتی که بابت خسارات کرونا پرداخت می‌شود، این بخش‌ها را هم شامل شود.

کد خبر 5093753

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha