پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۴۱

امروز با صدور بیانیه‌ای؛

ناتو: با پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای مخالفیم

ناتو: با پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای مخالفیم

سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) امروز در بیانیه ای اعلام کرد که با پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای مخالف است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) امروز سه شنبه در بیانیه ای اعلام کرد که با پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای (NPT) مخالف است.

در بیانیه صادره از سوی ناتو، بهانه این سازمان در مخالفت با پیمان مذکور این‌طور آمده است: از آنجاییکه به زمان اجرای پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای یا پیمان ممنوعیت نزدیک می شویم، ما به صورت جمعی مخالفت‌مان را با اجرای آن اعلام می کنیم؛ زیرا این پیمان منعکس کننده فضای امینت بین المللی پُرچالش امروزی نیست!

بیانیه سازمان پیمان آتلانتیک شمالی در این خصوص می افزاید: پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای با معماری کنونی منع تکثیر و خلع سلاح منافات دارد.

این در حالیست که قرار است پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای از ۲۲ ژانویه سال آتی میلادی اجرایی شود.

کد خبر 5096850

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha