پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ تیر ۱۳۸۶، ۱۴:۲۵

عضو کمیسیون ماده 10 احزاب در گفتگو با مهر :

کمیسیون ماده 10 احزاب فعال‌ترین دوران خود را طی می‌کند

کمیسیون ماده 10 احزاب فعال‌ترین دوران خود را طی می‌کند

عضو ناظر مجلس در کمیسیون ماده 10 احزاب وزارت کشور با بیان اینکه افرادی که می‌خواهند تشکلی را ثبت کنند به تشابه اسمی آن توجه کنند تنها مشکل تاخیر در صدور مجوز برخی تشکل ها از جمله آبادگران جوان را تشابه اسمی عنوان کرد.

محمد حسین فرهنگی نماینده مردم تبریز و عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در کمیسیون ماده احزاب وزارت کشور در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به صراحت قانون در مورد عدم تشابه اسمی برای احزاب، گفت: تاخیر در صدور مجوز برای جمعیت آبادگران جوان نیز به همین دلیل است، چرا که این تشابه اسمی ممکن است موجب حساسیت افکار عمومی شود.

وی افرود: سعی ما بر این است که در صدور مجوز برای احزاب کاملا روشن و شفاف عمل کنیم و انتظار داریم افرادی که می‌خواهند تشکلی را ثبت کنند نیز به صورت شفاف و با توجه به عدم وجود تشابه اسمی وارد عمل شوند.

این عضو کمیسیون ماده 10 احزاب نیز برخی شایعات در مورد برگزار نشدن جلسات این کمیسیون را شدیدا تکذیب کرد و گفت: به جرات می توانم بگویم کمیسیون ماده 10احزاب وزارت کشور فعالترین دوران فعالیت خود را طی می کند و علی رغم حجم بالای درخواست ها تمام تلاش خود را برای رسیدگی فوری به همه آنها را می کنیم.

یرای تشکل های صنفی یک روزه مجوز صادر می کنیم

فرهنگی در ادامه اظهار داشت: در حال حاضر صدور مجوز و تمدید مجوز تشکل های صنفی که تا پیش از این دو تا سه سال به طور می انجامید را در طی یک روز انجام می دهیم.

این نماینده مجلس در پایان، اظهار نظر در مورد فعالیت "حزب اتحاد ملی" که صدور مجوز برای این حزب نیز به دلیل تشابه اسمی به تعویق افتاده را به انجام بررسی های بیشتر موکول کرد و گفت: برای صدور مجوز اتحاد ملی پیگیری های لازم را انجام خواهد داد.

کد خبر 510138

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha