پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۶ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۳۶

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام:

۷۶۲۹ نفر از کارمندان ادارات ایلام به کرونا مبتلا شدند

 ۷۶۲۹ نفر از کارمندان ادارات ایلام به کرونا مبتلا شدند

ایلام-رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: تاکنون هفت هزار و ۶۲۹ نفر از کارمندان ادارات در ایلام به کرونا مبتلا شده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد کریمیان عصر شنبه در کارگروه رسانه‌ای کرونا در بستر فضای مجازی در ایلام اظهار کرد: تا امروز شنبه ششم دی ماه تعداد ۲۳ هزار و ۷۴۰ نفر در استان ایلام به این بیماری مبتلا شده‌اند.

وی گفت: متاسفانه تعداد ۶۵۰ نفر در استان نیز جان خود را از دست داده‌اند.

کریمیان ادامه داد: همچنین تعداد ۲۲ هزار و ۴۵۳ نفر از افراد مبتلا شده به کرونا در استان بهبودی کامل یافته و تعداد ۵۰ نفر بستری بوده و تحت درمان این بیماری قرار دارند.

وی، وضعیت میانگین سنی افراد ابتلا به کرونا در استان را ۴۱.۵ و افراد فوتی را ۵۶.۴ سال عنوان کرد و گفت: وضعیت ابتلای شاغلین در سطح استان به ترتیب در بخش بهداشت ۷۰۳ نفر، بخش درمان یک هزار و ۳۳۸ نفر وب خش ادارات، بانک‌ها و شرکت‌ها پنج هزار و ۵۸۸ نفر و در مجموع هفت هزار و ۶۹۲ نفر است.

کد خبر 5105372

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha