پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۸ دی ۱۳۹۹، ۲۲:۴۲

در گفتگو با مهر عنوان شد؛

۳۳ پرونده برای واحدهای صنفی متخلف زابل تشکیل شد

 ۳۳ پرونده برای واحدهای صنفی متخلف زابل تشکیل شد

زابل - رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت زابل از تشکیل ۳۳ پرونده برای واحدهای صنفی متخلف طی یک ماه گذشته در این شهرستان خبر داد.

رضا شهری زاد در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: در راستای بررسی قیمت اقلام مورد نیاز مردم و ارزیابی سایر تخلفات، تعدادی از واحدهای صنفی زابل طی یک ماه گذشته مورد بازدید قرار گرفت.

وی افزود: از همین رو بازرسان اداره صمت زابل در ماه گذشته از ۴۷۸ واحد صنفی بازدید کردند که در این بین برای ۳۳ واحد صنفی پرونده تخلف با عناوین کم فروشی، گران فروشی و عرضه خارج از شبکه به ارزش یک میلیارد و ۷۵۰ میلیون و ۴۲۵ هزار ریالتشکیل و جهت سیر مراحل قانونی به اداره تعزیرات حکومتی معرفی شدند.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت زابل ادامه داد:: طی این مدت ۳۹ گشت مشترک با ادارات مرتبط صورت گرفت و همچنین تعداد ۳۰ مورد شکایت مردمی نیز در این مدت ثبت شده بود که در پی آن از محل تخلف بازدید و پرونده برای این واحدهای صنفی تکمیل و به تعزیرات ارسال شده است.

کد خبر 5107254

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha