پس از کاشت در گرانش صفر؛

فضانوردان تربچه فضایی می خورند!

فضانوردان تربچه فضایی می خورند!

به خدمه ایستگاه فضایی بین المللی اجازه داده شده تا مقداری از تربچه های کاشته شده در گرانش صفر را مصرف کنند و بقیه آن را برای تحقیقات بیشتر به زمین بفرستند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیجیتال ترندز، فضانوردان حاضر در ایستگاه فضایی بین المللی در اواخر سال گذشته میلادی توانستند برای نخستین بار در گرانش صفر فضا تربچه پرورش دهند.

اکنون آنها می‌توانند دسترنج زحمات خود را بخورند. در حقیقت به فضانوردان اجازه داده شده تا قبل از فرستادن تربچه‌های فضایی به زمین برای تحقیقات بیشتر، مقداری از آنها را مصرف کنند.

کشت محصولات کشاورزی در فضا کار سختی است زیرا گیاهان واکنش‌های عجیبی نسبت به میکرو گرانش نشان می‌دهند و دانشمندان همچنان مشغول بررسی این امر هستند. کاهو و شاهی از جمله سبزیجاتی هستند که به طور موفقیت آمیز در فضا کشت شده‌اند اما این نخستین باری است که تربچه در فضا پرورش داده است.

کیت روبینز فضانورد ناسا با دقت زیاد ۲۰ تربچه را برداشت کرد و برای دومین بار دانه‌های تربچه را کاشت. ۲۷ روز طول می‌کشد تا این دانه رشد کنند.

کشت مواد غذایی تازه در فضا اهمیت زیادی دارد زیرا نه تنها به حفظ سلامت فضانوردان کمک می‌کند، بلکه از لحاظ روانشناختی نیز به آنان روحیه می‌دهد. خوردن غذاهای تکراری بسته بندی شده از لحاظ روانی خسته کننده است. به همین دلیل فضانوردان بسته‌های مراقبتی را بسیار دوست دارند. این بسته‌ها شامل اسنک‌هایی است که در هر کپسول فضایی برای خدمه ایستگاه فضایی بین المللی ارسال می‌شود.

کد خبر 5113569

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha