پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۱۶

عضو هیات مدیره استقلال:

بازنده دربی نیستیم و «فکری» هم سرمربی می‌ماند/ جواب شکوری را دادم

بازنده دربی نیستیم و «فکری» هم سرمربی می‌ماند/ جواب شکوری را دادم

عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال تهران گفت: بازنده بازی با پرسپولیس نیستیم و محمود فکری هم به کارش در استقلال ادامه می‌دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی عبدیان عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال تهران که برای تماشای دربی ۹۴ پایتخت در جایگاه ویژه ورزشگاه آزادی حضور داشت، گفت: بازی را با نظر شخصی خودم ۳ بر صفر به نفع استقلال پیش بینی کردم و این دیدگاه من بوده است.

وی درباره درگیری لفظی خود با ابراهیم شکوری معاون اجرایی باشگاه پرسپولیس در فضای مجازی افزود: من مصاحبه‌ای نکرده‌ام بلکه حرفهایم را زدم و در همان حد هم جواب آقایان را دادم.

عبدیان راجع به پاداش برد استقلال افزود: باشگاه قرار است پاداش ویژه ای را به بازیکنان بدهد و امیداریم در این دیدار پیروز شود.

عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال تهران درباره شایعه برکناری محمود فکری در صورت باخت استقلال در بازی امروز مقابل پرسپولیس تصریح کرد: اولاً که نمی‌بازیم. ضمن اینکه آقای فکری سرمربی تیم ما است و به کار ادامه می‌دهد و باشگاه پاداش می‌دهد.

وی راجع به بدهی‌های باشگاه استقلال به مدیران قبلی بابت پول‌هایی که به بازیکنان داده بودند به خبرنگار مهر گفت: تاکنون هیچکس درخواست پول نکرده است. بدهی به آنها داریم اما فعلاً کسی پولی نخواسته است.

کد خبر 5119688

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha