به گزارش خبرنگار مهر هادی ساعی امروز در نوزدهمین جلسه علنی شورای شهر تهران در جریان بررسی طرح " ایجاد مرکز مطالعات و پژوهش های شورای اسلامی شهر تهران افزود: شورای شهر تهران به عنوان مرکز تصمیم گیر در شهر که به صورت تخصصی فعالیت می کند، به ایجاد بانک اطلاعات نیاز دارد تا از این طریق زمینه تعامل شورای شهر با نخبگان دانشگاهی و پژوهشگران فراهم شود.
وی با بیان اینکه جمع آوری اطلاعات شهری در قالب بانک اطلاعات در شورای شهر ضروری است ، گفت: این موضوع ، تصمیم گیری در راستای تخصصی کردن مجموعه محسوب می شود و به کارشناسی شدن تصمیمات کمک خواهد کرد.
مهندس مهدی چمران ، رئیس شورای شهر تهران نیز در ادامه این جلسه ضمن موافقت با پیشنهاد ایجاد بانک اطلاعات در شورای شهر تهران گفت: هم اکنون شورای شهر در حال انجام چنین کاری است .
وی افزود: شورای شهر قصد ایجاد مرکز جدید پژوهش را ندارد، بلکه به دنبال مراکز فعال در زمینه پژوهش هستیم تا تحقیقات و پژوهش های انجام شده در دسترسی قرار گیرد.
چمران تصریح کرد: نیازمند شورای سیاستگذاری هستیم تا در جایگاه های مختلف پژوهشگران را به سمتی سوق دهیم که با برنامه ها هماهنگ باشند.
معصومه ابتکار عضو کمیسیون فنی و عمران شورای شهر تهران نیز گفت: شورای شهر تهران از نظر کارشناسی ، توانمند و کار آمد نیست و نیازمند بدنه تخصصی است بنابراین باید بدنه تخصصی داشته باشد.
وی گفت: فعالیت مرکز پژوهش شورای شهر نباید در راستای موازی کاری با فعالیت های شهرداری باشد چون جایگاه شورا با شهرداری تفاوت دارد بنابراین باید با دید مستقل فعالیت کنیم .
ابتکار ادامه داد: نظر سنجی ها و ارزیابی های شورای شهر مستقل از شهرداری است، بنابراین باید مستقل از نتیجه تحقیقاتی شهرداری عمل کند.
به گزارش خبرنگار مهر ، پس از بررسی های صورت گرفته به پیشنهاد مهندس چمران ، رئیس شورای شهر تهران ، قرار شد تا این موضوع برای بررسی های بیشتر در کمیسیون های "فنی و عمرانی " و " برنامه و بودجه " مورد بحث و بررسی قرار گیرد تا در جلسه آینده شورا در خصوص آن بحث شود.
نظر شما