۱۲ تیر ۱۳۸۶، ۱۷:۲۱

علی آبادی در نشست با مدیران باشگاه های خصوصی:

سیاست سازمان واگذاری امور ورزش به بخش خصوصی است

سیاست سازمان واگذاری امور ورزش به  بخش خصوصی است

رییس سازمان تربیت بدنی سیاست قطعی سازمان را واگذاری امور ورزش و مقوله ساخت و ساز به مردم و بخش خصوصی دانست و اعلام کرد که سازمان باید ضمن اجرایی کردن اهداف کلان خود، بر عملکرد ها نظارت عالیه کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس محمدعلی آبادی پیش از ظهر امروز درنشست مسوولان ورزش کشور با مدیران 133 باشگاه از سراسرکشور که در حضور معاونان سازمان، روسای فدراسیون ها و مدیران کل تربیت بدنی استان ها در سالن اجتماعات مهربانی مجموعه انقلاب برگزار شد، تاکید کرد: خصوصی سازی در ورزش هدفی نیست که تنها نظر بنده بعنوان رییس ورزش کشور باشد، بلکه این مساله دیدگاه نظام است و اجرای آن تکلیفی است که از سوی مقام معظم رهبری همه بدان مکلف شده ایم.

وی تصریح کرد: بطورمسلم با دخیل شدن مستقیم مردم در امور ورزش کشور، شاهد رشد و ارتقای بیشتر جایگاه ورزش خواهیم بود و در این ارتباط سازمان بنا دارد با کمک به باشگاه های فعال و سازنده در سطح کشور، حرکت روبه رشد ورزش را تسریع بخشد.

مهندس علی آبادی ورزش را رویکری فرهنگی دانست و افزود: صرف قهرمانی و قوی شدن در ورزش ملاک عمل نیست، بلکه ما ورزش را بستری انسان ساز و تعالی بخش می دانیم که در دامن آن، قهرمانان بزرگ، فرهیخته و مردمی به اعتلا رسیده و ضمن دستیابی به عناوین قهرمانی، در خدمت مردم و جامعه خویش خواهند بود.

وی از باشگاه ها به عنوان سازمان هایی فرهنگی نام برد که وظیفه دارند ورزشکارانی مردمی با سجایای اخلاقی را ساخته و تحویل جامعه دهند. بی شک در ورزش باید همه بکوشیم در مسیر تعالی و پرورش روح و جسم انسان قدم برداریم و براین مبنا از مدیران باشگاه ها انتظار دارم که از بحث اخلاق و فرهنگ در ورزش غافل نشوند.

رییس سازمان تربیت بدنی توجه مدیران باشگاه ها را به همراهی وتشریک مساعی در تدوین آیین نامه نظام باشگاهی در ورزش جلب کرد و اضافه کرد: سازمان به نظرات بزرگان و پیشکسوتان ورزش احترام می گذارد و اگر امروز در اینجا جمع شده ایم، همه بدین خاطر است که بنیانی اصولی را با کمک یکدیگر بنا کنیم تا گردش جریان ورزش تسهیل شده و باشگاه ها در تمامی سطوح نقش اول و اساسی را ایفا کنند.

وی وجود 4 عامل امکانات سخت افزاری ورزش، توجه به نفس ورزش (مربی ، ورزشکار ، تجهیزات و .. ) مدیریت و برنامه ریزی در ورزش و فرهنگ حاکم بر ورزش را لازمه حرکت و رشد ورزش دانست و تاکید کرد: ماهم براین باوریم که کار اجرایی در ورزش نباید در مجموعه سازمان وجود داشته باشد.

مهندس علی آبادی ادامه داد: اداره تیم و تیمداری در شان سازمان و ادارات کل تربیت بدنی استان ها نیست و به شدت هم به دنبال آن هستیم که با تقویت باشگاه های خصوصی، کار را درهمه اموربه مردم واگذارکنیم.

رییس سازمان تربیت بدنی اضافه کرد: بدون شک تا زمانی که بخش خصوصی به توانمندی لازم برسد ، سازمان در کنار این بخش حاضر بوده و امکانات ورزش را توسعه خواهد داد ، اما در کلیت کار حتی به این اصل معتقدیم که ورزشگاه ها حاکمیتی را نیز در بلند مدت به مردم و بخش خصوصی واگذار کنیم.

وی بر خروج سازمان از امور اجرایی ورزش تا حد قابل اجرا تاکید کرد و گفت: سازمان تربیت بدنی باید بر روح و کل ورزش حاکمیت داشته باشد و بقیه امور از قبیل استعداد یابی، پرورش استعداد ها و معرفی آنان به تیم های ملی از سوی باشگاهها انجام شود. بنابراین تا زمانی که بخش خصوصی به چنین توانمندی دست یابد.

معاون رئیس جمهورخاطرنشان کرد: بنا داریم از باشگاه های فعال بخش خصوصی در امر ورزش به هر طریق ممکن از قبیل اعطای تسهیلات لازم در جهت ساخت و ساز، وام های کم بهره و ... حمایت های اصولی لازم را بعمل آوریم. بی شک در آینده که البته زمان آن بستگی به شرایط دارد، سازمان را به کل از بخش ساخت و ساز منفک خواهیم کرد و فضاهای ورزشی موجود را نیز به بخش خصوصی واگذار خواهیم کرد تا با بهره وری لازم از سوی این بخش ، باشگاهها را درست و حسابی در امر ورزش دخیل سازیم .

رییس سازمان تربیت بدنی رشد و شکوفایی ورزشهای رزمی طی چند ساله اخیر را تبعات مثبت حضور مردمی و بخش خصوصی در رشته هایی چون کاراته ،تکواندو، جودو و ووشو دانست و گفت: رمز توسعه ورزش کشور، توسعه هدفمند و قانونمند باشگاه ها در سطح کشور است و بطور مسلم نیز باشگاهها باید اهداف مشخصی را در چارچوب معین دنبال کنند، نه اینکه صرف کسب در آمد مد نظر مدیران باشگاه ها باشد.

علی آبادی بر خصوصی سازی باشگاه ها تاکید کرد و افزود: لیگ و باشگاه حرفه ای نداریم و باید نام دولتی را روی آنها بگذازیم زیرا این مسابقات هیچ تولید و ارزش افزوده ای ندارد. طبق برآوردی که داشتیم 120 میلیارد تومان سالانه خرج این فوتبال می شود. در حالی که کل اعتبار سازمان برای ورزش 46 میلیارد تومان است.

وی افزود: اگر مبالغ تخصیصی از محل بند ب، کمیته ملی المپیک و دیگر کمک ها را در نظر بگیریم ، سرجمع اعتبارات ورزش می شود 95 میلیارد تومان، ضمن اینکه همه اینها در شرایطی است که کل این مبلغ هم به جیب فوتبال و عوامل تاثیر گذار آن نمی رود. در حالی که اگر فوتبال خصوصی شود، با یک سوم این هزینه می شود فوتبال را اداره کرد و آن را به سامان رساند.

رییس سازمان تربیت بدنی با اشاره به دستاوردهای ورزش طی دو سال کار بی وقفه، خبر از موافقت دکتر احمدی نژاد رییس جمهوری با استخدام 200 کارشناس تربیت بدنی زن در سازمان داد و گفت: طی نامه ای به رییس جمهوری اعلام کردم که در جهت مستقل شدن امور اجرایی ورزش بانوان از مردان، نیاز به استخدام 200 لیسانسیه تربیت بدنی زن داریم که خوشبختانه این درخواست ما شب گذشته با موافقت دکتر احمدی نژاد همراه گشت.

وی در این ارتباط سرمایه گذاری در ورزش بانوان و ارتقای سطح ورزش قهرمانی بانوان را بنا بر ظرفیت ها و استعدادهای موجود در سطح کشور مورد تاکید قرار داد و گفت: معتقدیم با سرمایه گذاری لازم در این بخش و با رعایت اصول شرعی و حفظ حرمت و کرامت زنان ایرانی خواهیم توانست در ورزش آسیا و دنیا صاحب مدال های ارزشمندی شویم.

مهندس علی آبادی در پایان صحبت های خود عبور از خط فقر فضای ورزشی و عبور از یک متر سرانه ورزش، دسترسی به جایگاه بهتر در ورزش قهرمانی کشور با حضور باشگاه های خصوصی ، دستیابی به جایگاه چهارم بازیهای آسیایی، رسیدن به ورزش پاک و عاری از دوپینگ ، حرکت در جهت علمی کردن ورزش ، توسعه ورزش بانوان ، توسعه ورزش همگانی و خصوصی شدن ورزش را از اهداف سازمان تربیت بدنی در کوتاه مدت و بلند مدت اعلام کرد.

کد خبر 512070

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha