۲۴ دی ۱۳۹۹، ۹:۵۰

معاون آموزشی وزارت بهداشت؛

کلان مناطق آمایشی علوم پزشکی افق ۱۰ سال آینده را ترسیم کنند

کلان مناطق آمایشی علوم پزشکی افق ۱۰ سال آینده را ترسیم کنند

معاون آموزشی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه می توان ایده های خلاقانه جدیدی را در بستر سند توسعه منطقه ایجاد کرد، گفت: کلان مناطق آمایشی علوم پزشکی افق ۱۰ سال آینده را برای منطقه ترسیم کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، در جلسه ای با حضور دکتر علی اکبر حق دوست معاون آموزشی وزارت بهداشت، دکتر قزلباش رئیس کلان منطقه ۶ آمایشی و دکتر قائمی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زنجان، نخستین تفاهم نامه کلان منطقه با معاونت آموزشی وزارت بهداشت امضا شد.

دکتر علی اکبر حق دوست ا اشاره به امکانات این منطقه اعم از جمعیت مناسب، مواهب الهی، امنیت منطقه، رشد شاخص‌های کلی اجتماعی، اقتصادی و سابقه، تاریخ و هویت ملی که می‌تواند به عنوان سرمایه اجتماعی قلمداد شود، گفت: خوشبختانه کلان منطقه ۶ دارای امکانات بالقوه خوبی است لذا باید تلاش کنید تا افق روشنی برای ۱۰ سال آینده منطقه ترسیم کنید و برای ماندگاری آن موضوع را به تایید هیات امنای منطقه برسانید.

معاون آموزشی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه می توان ایده های خلاقانه جدیدی را در بستر سند توسعه منطقه ایجاد و در قالب تفاهم نامه های جدید فی‌مابین دانشگاه‌های منطقه از امکانات همه آنها استفاده بهینه کرد، خطاب به مسئولین کلان منطقه آمایشی ۶، اظهار داشت: در همین راستا لازم است کمیته معین و روابط عمومی کلان منطقه را فعال کنید، زیرا انعکاس دهنده کارهای شماست.

وی ادامه داد: می‌توانید در حوزه‌هایی که امکانات و زیرساخت های مورد نیاز آن در منطقه مهیاست به قطب تبدیل شوید لذا همگرایی کلید موفقیت در همه امور است که باید به امور مالی و اداری منطقه نیز تسری یابد.

در ادامه دکتر پرویز قزلباش رئیس کلان منطقه ۶ آمایشی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به مهجور ماندن حوزه آموزش در همه دوران گفت: در کلان منطقه ۶ همواره آموزش و پژوهش، اولویت اول است و تلاش می‌کنیم تا از تهدیدها فرصت بسازیم.

وی افزود: با توجه به عدم وجود دانشگاه مادر در کلان منطقه ۶، زمینه همکاری و پیشرفت دوشادوش دانشگاه‌های این منطقه فراهم شد و تلاش کردیم رقابتی سالم در بین دانشگاه‌های این منطقه ایجاد شود؛ خوشبختانه در مواردی مانند ماموریت ویژه و حل معضل آلودگی هوا، دستاوردهای خوبی ایجاد شده است.

قزلباش تاکید کرد: از دیگر اقدامات انجام شده در این منطقه و در راستای افزایش استانداردها، حضور دانشگاه های منطقه در رتبه بندی های مختلف است تا در حوزه بین‌المللی سازی نیز جایگاه اصلی منطقه را بیابیم.

وی افزود: اگرچه کرونا محدودیت‌هایی ایجاد کرد اما باعث شد مرزها حذف شوند و با جلسات و جشنواره های مجازی موفق شدیم دانشگاه های کلان منطقه ۶ را در سطح دنیا معرفی کنیم.

در ادامه دکتر مهدی قائمی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زنجان از برگزاری طرح توانمندی اعضای هیات علمی با همکاری EDC های دانشگاه های منطقه به صورت وبینار خبر داد و افزود: این طرح، طاها (طرح آموزش هدفمند اعضای هیات علمی) نام دارد.
 
قائمی با بیان اینکه در کلان منطقه ۶ آمایشی، یک درصد از سهمیه پژوهش به مرجعیت اختصاص یافته است، ابراز امیدواری کرد با طرح‌های ارائه شده در این کلان منطقه، سرانه آموزشی منطقه افزایش یابد.

کد خبر 5121046

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha