پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۳ تیر ۱۳۸۶، ۱۲:۲۹

یک عضو ارشد بنیاد باران:

تدوین مبانی فکری اصلاح‌طلبان توسط بنیاد باران / اصلاح‌طلبان با چهره‌های متفاوت در انتخابات 24 اسفند شرکت می‌کنند

تدوین مبانی فکری اصلاح‌طلبان توسط بنیاد باران / اصلاح‌طلبان با چهره‌های متفاوت در انتخابات 24 اسفند شرکت می‌کنند

عبدالله ناصری طاهری از تدوین منشوری در زمینه مبانی قانونگذاری صحیح توسط بنیاد "باران" خبر داد و گفت که این منشور، مبنای برنامه‌های اصلاح‌طلبان در انتخابات هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی خواهد بود.

عبدالله ناصری طاهری عضو شورایعالی بنیاد باران در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: بنیاد باران در عرصه انتخابات هرگز فعالیت اجرایی ندارد اما مبانی فکری احزاب و گروه های اصلاح طلب، توسط این مرکز طراحی و تدوین می شود.

وی افزود: همان گونه که بنیاد باران در انتخابات اخیر شوراها سندی را با عنوان "نظام مدیریت شهری" تدوین کرد و این سند مبنای برنامه ریزی اصلاح طلبان قرار گرفت، برای انتخابات آتی مجلس هم منشوری تحت عنوان "مبانی قانونگذاری صحیح" تدوین خواهد شد تا معیار فعالیت های تخصصی نمایندگان اصلاح طلب قرار گیرد.

شرایط رسانه‌ای امروز جبهه اصلاحات که البته با محدودیت‌ها و مشکلاتی مواجه است، بدتر از دوران انتخابات شوراها در 24 آذر نیست

عضو شورای عالی بنیاد باران در خصوص نحوه فعالیت انتخاباتی اصلاح طلبان در انتخابات مجلس هشتم توضیح داد: گروه ها و افراد اصلاح طلب در انتخابات 24 اسفند با محوریت شورایی که مدیریت آن بر عهده حجت الاسلام خاتمی است، وارد عمل می شوند و به صورت فردی تصمیم گیری نخواهند کرد.

ناصری طاهری افزود: آنچه مورد توافق اطلاح طلبان قرار گرفته، این است که جبهه اصلاحات، ستاد انتخابات ائتلاف اصلاح طلبان و شورای مشورتی بزرگان اصلاح طلب معیارها و شاخص های کاندیداهای این جریان را مشخص کنند و در مرحله بعد، افراد واجد صلاحیت مورد بررسی قرار گیرند و لیست نهایی با استفاده از بهترین ها بسته شود.

وی با تاکید بر این که اصلاح طلبان قصد ندارند به صورت فردی تصمیم گیری کرده و وارد عمل شوند، متذکر شد: جبهه اصلاحات، تلاش می کند در انتخابات آتی با چهره های متفاوت از کسانی که پیش از این وارد عرصه شده اند، در انتخابات مجلس هشتم شرکت کند.

این عضو ارشد بنیاد باران که معتقد است اصلاح طلبان در جریان برگزاری یک انتخابات سالم و آزاد و رقابتی تعداد قابل توجهی از کرسی های مجلس را کسب خواهند کرد، ادامه داد "چنانچه 50 درصد کرسی های مجلس هشتم دست اصلاح طلبان باشد، قطعا رویکرد دولت نهم به نهادهای مدنی و رسانه ها تغییر می کند".

با چهره‌هایی متفاوت از گذشته در انتخابات مجلس هشتم شرکت می‌کنیم

از عبدالله ناصری طاهری درباره وضعیت رسانه ای جریان اصلاح طلب در انتخابات 24 اسفند سئوال شد و او پاسخ داد: شرایط رسانه ای امروز جبهه اصلاحات که البته با محدودیت ها و مشکلاتی مواجه است، بدتر از دوران انتخابات سومین دوره شوراها نیست. 

رئیس کمیته اطلاع رسانی بنیاد آزادی، رشد و آبادانی ایران (باران) که در دولت اصلاحات مدیریت خبرگزاری جمهوری اسلامی را بر عهده داشت، تاکید کرد : اگر دست اندرکاران برگزاری انتخابات مناسبات را به هم نریزند و انتخاباتی سالم و آزاد و رقابتی صورت گیرد که قطعا با تدبیر مسئولان عالی نظام این گونه خواهد بود، اصلاح طلبان با بضاعت اندک رسانه ای پیروز خواهند شد.

این فعال سیاسی و مطبوعاتی در عین حال از فراهم نبودن شرایط کاری برای رسانه های اصلاح طلب انتقاد کرد و گفت که هیات نظارت بر مطبوعات، هنوز مجوز ماهنامه تخصصی بنیاد باران که تقاضای آن یک سال و نیم پیش به وزارت ارشاد ارائه شده،  صادر نکرده است.

ناصری طاهری اضافه کرد : بنیاد باران قصد دارد از طریق انتشار ماهنامه تخصصی و تحلیلی خود، دیدگاه های اصلاح طلبانه را در زمینه های فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی منتشر کند ولی با وجود آنکه ریاست این بنیاد بر عهده چهره شناخته شده کشور است، 

از مدیر مسئول "زهره" سئوال شد چرا در شرایط موجود این روزنامه را برای تقویت جبهه اصلاحات منتشر نمی کند و او پاسخ داد: انتشار روزنامه زهره در گرو تمدید زمان انتشار است ولی در شرایط فعلی که برای ماهنامه تخصصی "باران" مجوز صادر نشده و امنیت سرمایه گذاری برای انتشار مطبوعات مستقل وجود ندارد، تمدید زمان نشر زهره سودی نخواهد داشت.

کد خبر 512352

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha