پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۷ بهمن ۱۳۹۹، ۱۱:۵۲

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان:

۹۳۱ فقره تخلف تناژ در جاده‌های زنجان ثبت شده است

۹۳۱ فقره تخلف تناژ در جاده‌های زنجان ثبت شده است

زنجان-مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان به تخلفات تناژ ثبت شده در جاده‌های استان زنجان اشاره کرد و گفت: طی ۹ ماه امسال ۹۳۱ فقره تخلف ثبت شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحسین علی اکبری صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران به آمار سرقت و تخریب مبلمان ترافیکی در استان زنجان اشاره کرد و گفت: طی ۹ ماه امسال ۴۵ فقره سرقت کابل و تجهیزات سیستم‌های روشنایی که موجب قطعی سیستم شده است.

وی اظهار کرد: تعداد ۲۵۰ فقره سرقت تابلوهای ترافیکی که موجب اختلال در ایمنی عبور و مرور و احتمال بروز تصادفات می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان گفت: ۲۰۰ عدد گار دیل و ۱۵۰ فقره پایه و نرده که موجب اختلال در ایمنی عبور و مرور و احتمال بروز تصادفات می‌شود.

علی اکبری به تخلفات تناژ ثبت شده در جاده‌های استان زنجان اشاره کرد و گفت: طی ۹ ماه امسال ۹۳۱ فقره تخلف ثبت شده است.

وی تعداد دستگاه‌های تردد شمار در جاده‌های استان زنجان را ۷۴ دستگاه اعلام کرد و گفت: در این راستا ۳۷ دستگاه دوربین نظارت در استان فعال است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان تصریح کرد: ۳۲ سامانه ثبت تخلفات در استان فعال است.

علی اکبری گفت: بر این اساس علت بیشتر تخلفات رانندگان در جاده‌های استان تخطی از سرعت مطمئنه و عدم توجه به جلو است.

کد خبر 5131093

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha