به گزارش خبرگزاری مهر،"عمرو موسی" درگفتگو با روزنامه النهاربا اشاره به نشست آتی گروه های لبنانی درپاریس گفت: این دیدارکه شنبه آتی برگزارمی شود، در دربرابرتلاش های عربی سنگ اندازی نمی کند.
دبیرکل اتحادیه عرب درادامه تصریح کرد: ما موافق هرنشستی هستیم که به ایجاد شرایط و فضا برای پیگیری مسائل اساسی و مطرح کمک می کند.
این درحالی است که قراراست "عمرو موسی" برای دیدار با "عبدالله بن عبدالعزیز" پادشاه عربستان پایان تعطیلات هفته جاری به عربستان می رود.
همچنان فردا شب یکشنبه نیز قرار است در دمشق با "بشاراسد" رئیس جمهوری سوریه نیز دیدار کند.
"عمرو موسی" بعد از ایجاد بحران سیاسی درلبنان بیش از 4 بار با سفر به این کشور، با مقامها وسران گروه های لبنانی دیدار کرد اما همانگونه که خود پیش از نیزاعلام کرد: هرچند درتلاش های خود برای حل بحران لبنان به نتیجه ای نرسیده است، اما به نسبت به حل این مسئله نا امید نیست.
روزگذشته نیز وزارت امورخارجه فرانسه دربیانیه ای اعلام کرد: نشست گروه های لبنانی از چهاردهم تا شانزدهم ماه جاری میلادی (23 تا 25 تیرماه) در پاریس برگزار می شود.
جنبش حزب الله لبنان نیز روزچهارشنبه 13 تیر از حضور خود در این نشست خبر داد.
نظر شما