پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

نماینده پارلمان عراق:

پیشنهاد جدیدی برای اصلاح قانون انتخابات عراق مطرح شده است

پیشنهاد جدیدی برای اصلاح قانون انتخابات عراق مطرح شده است

یک نماینده پارلمان عراق اعلام کرد: پس از تعویق زمان برگزاری انتخابات پارلمانی زودهنگام عراق، پیشنهاد جدیدی برای اصلاح قانون انتخابات مطرح شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الفرات نیوز، «بهار محمود» نماینده پارلمان عراق امروز یکشنبه در سخنانی از ارائه یک پیشنهاد جدید برای اصلاح قانون انتخابات این کشور خبر داد.

بر اساس این گزارش، وی در این خصوص گفت: پس از تعویق زمان برگزاری انتخابات پارلمانی عراق، پیشنهاد جدیدی را برای اصلاح قانون انتخابات ارائه کرده ایم. طبیعی است که بدون انجام این اصلاحات، برگزاری انتخابات میسر نیست.

این نماینده پارلمان عراق در ادامه سخنان خود خاطر نشان کرد: یکی از بندهایی که در قانون انتخابات باید اصلاح شود، بند مربوط به دادگاه اتحادیه است. نمایندگان پارلمان به زودی به طرح پیشنهادی اعمال اصلاحات بر قانون انتخابات رسیدگی می کنند.

کمیساریای عالی انتخابات عراق اعلام کرد که از ۷۱ کشور و سازمان بین المللی برای نظارت بر انتخابات این کشور دعوت به عمل آورده است. این کمیساریا اعلام کرد که دعوتنامه‌های خود را خطاب به سفارتخانه‌های ۵۲ کشور عربی و غربی و ۱۹ سازمان بین المللی ارسال کرده است.

وزارت خارجه عراق نیز روز چهارشنبه اعلام کرد که از شورای امنیت خواسته است تا بر انتخابات پارلمانی در این کشور نظارت داشته باشد. پیش از این یک منبع عراقی اعلام کرده بود: کابینه عراق دهم اکتبر سال ۲۰۲۱ میلادی (۱۸ مهر ۱۴۰۰) را موعد برگزاری انتخابات پارلمانی این کشور اعلام کرده است.

اعلام موعد جدید در جریان نشست کابینه به ریاست مصطفی الکاظمی نخست وزیر وزیر و پس از پیشنهاد تعویق انتخابات از سوی کمیساریای عالی انتخابات عراق رخ داد. پیشتر قرار بود که این انتخابات در ششم ژوئن سال ۲۰۲۱ برگزار شود.

کد خبر 5134934

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha