پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۵ بهمن ۱۳۹۹، ۱۲:۴۵

فرماندار خوانسار خبر داد

بهره‌برداری از طرح «دیوارچینی»ساحل رودخانه روستای تیدجان خوانسار

بهره‌برداری از طرح «دیوارچینی»ساحل رودخانه روستای تیدجان خوانسار

خوانسار- فرماندار خوانسار گفت: پروژه ساماندهی حریم و بستر رودخانه بزرگ شهرستان خوانسار در مسیر روستای تیدجان به صورت دیوارکشی سنگی با اعتبار دو میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اجرا شد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود مسلم زاده پیش از ظهر چهارشنبه در آئین بهره‌برداری از طرح «دیوارچینی» ساحل رودخانه روستای تیدجان شهرستان خوانسار اظهار داشت: با توجه به آب شستگی‌هایی که در اثر سیلاب در سال ۹۸ در این منطقه اتفاق افتاد و مشکلاتی که از دهه ۸۰ داشتیم و واحدهای تولیدی مرغ و زمین‌های کشاورزی در معرض تخریب قرار گرفته بودند.

وی افزود: مطالبه صاحبان واحد پرورش مرغ و کشاورزان منطقه، ساماندهی این رودخانه بزرگ بود تا از تخریب واحد تولیدی و زمین‌های کشاورزی در اثر سیلاب و فرسایش سیلاب جلوگیری شود.

فرماندار خوانسار گفت: پروژه ساماندهی حریم و بستر رودخانه خوانسار در مسیر روستای تیدجان به صورت دیوارکشی سنگی با دو میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات جاری شرکت آب منطقه به طول پنج هزار و ۵۰۰ متر مکعب در مدت زمان شش ماه اجرا شد.

وی گفت: اگر از مرکز استان، اعتبار برای ادامه طرح ساماندهی حریم و بستر رودخانه بزرگ شهرستان اختصاص داده شود نقاط حادثه خیز آن در روستاهای دیگر شهرستان نیز ساماندهی خواهد شد.

کد خبر 5137815

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha