پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۵ بهمن ۱۳۹۹، ۱۰:۵۶

با حکم حسین انتظامی؛

دبیرکل ستاد صیانت و مبارزه با تکثیر و عرضه غیرمجاز منصوب شد

دبیرکل ستاد صیانت و مبارزه با تکثیر و عرضه غیرمجاز منصوب شد

طی حکمی رئیس سازمان سینمایی، محمدرضا فرجی به عنوان دبیرکل ستاد صیانت و مبارزه با تکثیر و عرضه غیرمجاز آثار سینمایی و سمعی و بصری منصوب شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان امور سینمایی و سمعی بصری، طی حکمی از سوی حسین انتظامی رئیس سازمان سینمایی، محمدرضا فرجی به عنوان دبیرکل ستاد صیانت و مبارزه با تکثیر و عرضه غیرمجاز آثار سینمایی و سمعی و بصری منصوب شد.

در حکم حسین انتظامی خطاب به محمد رضا فرجی آمده است:

«با توجه به وظایف و ماموریت‌های ذاتی سازمان و با تکیه بر جلب همکاری و مشارکت همه جانبه صنوف سینمایی اعم از تهیه کنندگان، موسسات توزیع و پخش سینمایی و غیر سینمایی و نظیر آن و به منظور ایجاد امنیت و تثبیت و تقویت فضای اطمینان بخش برای عرضه آثار سینمایی و سمعی و بصری به موجب این حکم به عنوان «دبیرکل ستاد صیانت و مبارزه با تکثیر و عرضه غیرمجاز آثار سینمایی و سمعی و بصری» منصوب می‌شوید.

هماهنگی با نهادهای ذیربط و تشکیل ستاد مذکور با مشارکت صنوف سینمایی برای انجام فعالیت فرهنگی‏- ترویجی و مبارزه با شبکه‌های غیرمجاز و هدایت دبیرخانه استانی ستاد مذکور از جمله مأموریت‌های جنابعالی می‌باشد.

توفیق جنابعالی را از خداوند متعال خواستارم.»

در حال حاضر محمد رضا فرجی مدیرکل نظارت بر عرضه و نمایش سازمان سینمایی است.

کد خبر 5137963

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha