پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۵ بهمن ۱۳۹۹، ۱۲:۰۱

فیلم

اختیار بررسی لایحه تجارت به کمیسیون اقتصادی واگذار می‌شود؟

اختیار بررسی لایحه تجارت به کمیسیون اقتصادی واگذار می‌شود؟

لایحه تجارت در حالی در ادوار مختلف مجلس در کمیسیون حقوقی مورد بررسی قرار گرفته که دارای ابعاد اقتصادی است و برخی نمایندگان مجلس خواستار ارجاع لایحه به کمیسیون اقتصادی هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، لایحه تجارت در اوایل دهه ۸۰ به مجلس ارائه شد و بنا شد مفاد آن در کمیسیون اقتصادی به عنوان کمیسیون اصلی، بررسی شود اما این اقدام صورت نگرفت و چند سال بعد در اوایل دهه ۹۰ لایحه تجارت به کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس ارسال و در آن جا به تصویب رسید.

تصویب لایحه در کمیسیون حقوقی مجلس توسط شورای نگهبان مغایر با قانون اساسی شناخته شد و به مجلس عودت داده شد. در نتیجه لایحه تجارت در مجلس مسکوت ماند تا در نهایت در مرداد ۹۸ دوباره در دستور کار مجلس قرار گرفت اما باز هم به بررسی در کمیسیون حقوقی اکتفا شد و امکان بررسی این لایحه در کمیسیون اقتصادی مجلس فراهم نشد.

محمدرضا پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در این زمینه گفت: «لایحه تجارت سابقه چندین دوره‌ای در مجلس دارد. این لایحه شاید در پنج دوره مجلس مورد بررسی قرار گرفته است و کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس محور بررسی لایحه تجارت در ادوار گذشته مجلس بوده است».

وی افزود: «کمیسیون اقتصادی مجلس این آمادگی را دارد که ماده‌های احکام اقتصادی لایحه مذکور را مورد بررسی قرار دهد. پیشنهاد ما این است که حتماً کمیسیون ویژه و مشترکی برای بررسی لایحه تجارت در مجلس تشکیل شود».

اظهارات پورابراهیمی در حالی مطرح می‌شود که هم اکنون کمیسیون حقوقی در حال بررسی باقی مفاد لایحه تجارت است و هیچ اقدامی نیز برای تشکیل کمیسیون مشترک انجام نداده است. با این وجود انتظار می‌رود که کمیسیون حقوقی در کنار دیگر نمایندگان مجلس اقدامات لازم را برای تشکیل کمیسیون مشترک بررسی جامع لایحه تجارت انجام دهد.


 

کد خبر 5138075

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha