پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۲:۱۱

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران:

بیشتر بیکاران مازندران را تحصیلکرده ها تشکیل می دهند

بیشتر بیکاران مازندران را تحصیلکرده ها تشکیل می دهند

ساری- رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران با بیان اینکه با روندهای موجود نمی تواند مشکل بیکاری را دراستان حل کنیم، گفت: بیشتر جویندگان و بیکاران استان را فارغ التحصیلان تشکیل می دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، مفید غلامی پیش ازظهر سه شنبه در کارگروه اشتغال استان با اظهار اینکه اقتصاد دانش بنیان بحث مهم و جهانی است، افزود: شرایط مازندران خاص بوده زیرا جنس بیکاری در آن از نوع بیکاران تحصیلکرده است.

وی با اظهار اینکه روندهای موجود نمی‌تواند ما را به سرمنزل مقصود برساند و مشکلات بیکاری را حل کند، گفت: تمرکز استان در این دوره به فناوری و نوآوری خواهد بود.

غلامی راد یادآور شد: در حوزه اقتصاد دانش بنیان و اقتصاد مقاومتی باید به نوآوری توجه کنیم و اولین استانی هستیم که نقشه راه نوآوری و فناوری آن در حال تدوین و نهایی شدن است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران با اظهار اینکه تا سال ۱۴۰۰ نقشه راه نوآوری نهایی می‌شود، گفت: متأسفانه طی ۷۰ سال اخیر در مقوله‌ای به نام درآمد متوسط گرفتار شدیم و این موضوع در مازندران و جنس وترکیب اقتصادی و بیکاری حائز اهمیت است.

وی تاکید کرد در این راستا چاره‌ای نداریم که روی اقتصاد دانش بنیان و نوآوری وفناوری تمرکز کنیم و باید در این بخش برنامه ریزی داشته باشیم.

کد خبر 5143069

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha