پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

سازمان بهداشت جهانی:

احتمال شیوع کووید ۱۹ از آزمایشگاه بعید است

احتمال شیوع کووید ۱۹ از آزمایشگاه بعید است

کارشناسان بهداشت جهانی که به ووهان چین سفر کرده اند؛ در نخستین گزارش خود از منشاء ویروس کرونا، این احتمال را که کووید ۱۹ از آزمایشگاه به بیرون درز پیدا کرده باشد، بعید دانستند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، تیم کارشناسی سازمان بهداشت جهانی که برای تحقیق پیرامون منشاء ویروس کرونا به ووهان چین سفر کرده است، بعد از ۴ هفته اقامت در این شهر، با برگزاری کنفراس خبری، توضیحاتی را درباره یافته های خود ارائه داد.

بنابر اعلام کارشناسان این سازمان، این نظریه که بازار محلی ووهان نخستین محل انتشار ویروس بوده است، مورد تائید نیست.

حتی این احتمال که ویروس پیش از شیوع گسترده در ووهان، در دیگر مناطق وجود داشته، مطرح است.

آنها همچنین احتمال اینکه ویروس کووید ۱۹ از یک آزمایشگاه به بیرون درز پیدا کرده باشد را رد کردند.

همچنین کارشناسان سازمان بهداشت جهانی نتوانستند گونه حیوانی اصلی را که ممکن است منشاء انتقال ویروس کرونا باشد شناسایی کنند حال آنکه ظاهراً در اواخر ۲۰۱۹ که کووید ۱۹ شیوع پیدا کرد؛ هیچیک از گونه های حیوانی چین به آن مبتلا نبوده اند.

همزمان، خبرگزاری ان بی سی نیوز به نقل از تیم کارشناسی سازمان بهداشت جهانی، نوشت که دولت چین به طرز چشمگیری با آنها همکاری داشته و دسترسی به همه محل های مورد نیاز برای بازدید را فراهم کرده است.

گزارش سازمان بهداشت جهانی در حالی منتشر می شود که دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا تمام تلاش خود را به کار بست تا همه گیری کرونا را موضوعی سیاسی جلوه دهد و به این ترتیب، چین را مسئول شیوع این بیماری در سراسر جهان معرفی کند.

کد خبر 5143344

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha