به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، منوچهر امان اللهی اظهار کرد: پس از اطلاع مأموران از وجود دستگاه ماینر غیر مجاز در شهرستان سامان رسیدگی و موضوع در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: مأموران پلیس امنیت عمومی شهرستان سامان با انجام کارهای اطلاعاتی موفق به شناسایی یک محل نگهداری ماینرهای غیرمجاز در این شهرستان شده و پس از هماهنگی با مقام قضائی این محل را بازرسی کردند.
فرمانده انتظامی استان چهارمحال و بختیاری بیان داشت: در این بازرسی ۱۲ دستگاه استخراج ارز دیجیتال غیر مجاز که طبق نظر کارشناسان ارزش آن به یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال میرسید کشف شد و در همین راستا یک متهم دستگیر و برای صدور حکم لازم تحویل مراجع قضائی شد.
وی در پایان مبارزه با جرایم اقتصادی را از اولویتهای کاری پلیس چهارمحال و بختیاری برشمرد وگفت: در این خصوص قاطعانه با مجرمان برخورد میشود.
نظر شما