پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۹ بهمن ۱۳۹۹، ۱۲:۵۳

بررسی ساخت بیمارستان ایمن و مقاوم در برابر زلزله در تهران

بررسی ساخت بیمارستان ایمن و مقاوم در برابر زلزله در تهران

طرح ساخت یک باب بیمارستان ایمن و مقاوم در برابر زلزله در تهران به عنوان پایلوت بررسی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، طرح ساخت یک باب بیمارستان ایمن و مقاوم در برابر زلزله در پایتخت به عنوان پایلوت در نشست ستاد ویژه مدیریت بحران کلان شهر تهران با حضور کارگروه تخصصی سلامت در حوادث غیرمترقبه بررسی شد.

در این نشست که با حضور رئیس دبیرخانه ستاد ویژه مدیریت بحران کلان شهر تهران، دبیر کارگروه تخصصی سلامت در حوادث غیر مترقبه و سایر نمایندگان کارگروه در محل دبیرخانه این ستاد برگزار شد، اولویت اقدامات در حوزه سلامت در حوادث غیرمترقبه با در نظر داشتن فعالیت‌های تخصصی پیش‌بیمارستانی و بیمارستانی در زمان وقوع حوادث و ایمن‌سازی بیمارستان‌ها مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.

در این جلسه دکتر شیوا یوسفیان دبیر کارگروه تخصصی سلامت در حوادث غیر مترقبه در ستاد ویژه مدیریت بحران کلانشهر تهران با بیان اینکه بر اساس پژوهش‌های انجام شده در سال ۹۶ بیمارستان‌های تهران از آمادگی نسبی خوبی در برابر حوادث و بحران‌ها برخوردارند، از افزایش میزان آموزش نیروی انسانی، تجهیز، ایمن سازی و بهسازی بیمارستان‌ها طی چهار سال گذشته، به ویژه پس از همه‌گیری بیماری کرونا خبر داد.

در این نشست همچنین امکان سنجی اتصال مراکز عملیات اضطراری بیمارستان‌ها به مرکز عملیات اضطراری شهر تهران، تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی به سامانه هشدار سریع زلزله، گزارش نتایج ارزیابی میزان آمادگی بیمارستان‌های شهر تهران، وضعیت تعبیه مخازن آب اضطراری و طرح ایجاد یک باب بیمارستان ایمن در برابر زلزله به عنوان پایلوت بررسی شد.

کد خبر 5149413

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha