پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

یکی از رهبران ائتلاف دولت قانون:

تصمیم ناتو درباره عراق پیامدهای بسیار خطرناکی خواهد داشت

تصمیم ناتو درباره عراق پیامدهای بسیار خطرناکی خواهد داشت

یکی از رهبران ائتلاف دولت قانون تصمیم ناتو مبنی بر افزایش تعداد نظامیان خود در عراق را نسنجیده خواند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المعلومه، «رعد الماس» یکی از رهبران ائتلاف دولت قانون عراق اعلام کرد که تصمیم ناتو مبنی بر افزایش تعداد نظامیان خود در عراق نسنجیده است.

وی افزود: این تصمیم ناتو باعث ایجاد تنش های زیادی در عراق و منطقه خواهد شد. عراق نیازی به حضور نیروهای خارجی بیشتر در خاک خود ندارد.

الماس تاکید کرد: عراق به صورت رسمی تصمیم گرفته است تمام نظامیان خارجی را از این کشور بیرون کند نه اینکه شاهد افزایش آنها باشد.

وی گفت: ورود هرگونه نیروی خارجی به عراق بدون موافقت رسمی دولت و پارلمان این کشور به هر دلیلی، نقض حاکمیت ملی عراق به شمار رفته و مردود است.

این سیاستمدار عراقی بیان کرد: چنین تصمیمی پیامدهای بسیار خطرناکی به دنبال خواهد داشت. اگر ناتو به دنبال حمایت از عراق است در زمینه های اقتصادی و یا مسأله گسترش کرونا ورود پیدا کند. شرایط امنیتی در عراق با ثبات است.

«ینس استولتنبرگ» دبیرکل «سازمان پیمان آتلانتیک شمالی» (ناتو) روز پنج شنبه اعلام کرد که شمار نیروهای این ائتلاف در عراق از ۵۰۰ نیرو به چهار هزار نیرو افزایش خواهد یافت.

دبیرکل ناتو مدعی شد که دلیل این افزایش هشت برابری نیروهای ناتو در عراق جلوگیری از قدرت‌یابی مجدد داعش در این کشور است.  این در حالیست که «عامر الفایز» عضو کمیسیون روابط خارجی پارلمان عراق، اعلام کرده است که این کشور به هیچ نیروی بیگانه ای نیاز ندارد.

الفایز ادامه داد: نیروهای امنیتی کشورمان توانایی جلوگیری از هرگونه تجاوز به عراق را دارند؛ آنها این موضوع را در نبرد با گروه ترویستی داعش ثابت کرده اند.

کد خبر 5151424

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha