پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳ اسفند ۱۳۹۹، ۹:۴۲

رئیس پلیس راه کرمانشاه خبر داد؛

لزوم استفاده از زنجیر چرخ در راه‌های کرمانشاه با توجه به بارش برف

لزوم استفاده از زنجیر چرخ در راه‌های کرمانشاه با توجه به بارش برف

کرمانشاه- رئیس پلیس راه استان کرمانشاه از لزوم استفاده از زنجیرچرخ در راه‌های کرمانشاه با توجه به بارش برف خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد حیدری اظهار کرد: طبق اعلام همکاران مستقر در جاده‌ها و خصوصاً گردنه‌ها، بارش برف از ساعات ابتدایی بامداد امروز در جاده‌های استان کرمانشاه آغاز شده و کم و بیش ادامه دارد.

وی افزود: بارش برف در گردنه‌های بید سرخ، مله ماس، قلاجه، حسن آباد، پلنگانه، ملندر و سرمیل از شدت بیشتری برخوردار بوده که همین موضوع توجه بیشتر رانندگانی که قصد تردد از مسیرهای یاد شده را دارند نیاز دارد و رانندگان حتماً زنجیر چرخ همراه داشته باشند.

رئیس پلیس راه استان کرمانشاه تصریح کرد: در حال حاضر هیچ راه بسته‌ای در استان کرمانشاه وجود ندارد و با حضور تیم‌های پلیس راه و نیروهای راهداری ترددهای جاده‌ای در حال انجام است.

حیدری خاطرنشان کرد: در چنین شرایطی که ترددها کندتر انجام و رانندگان محدودیت دید دارند لازم است بیش از گذشته فاصله طولی و سرعت مطمئنه را رعایت کنند.

کد خبر 5152220

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha