ابوالقاسم رئوفیان عضو شورای مرکزی جبهه پیروان خط امام و رهبری در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: یکی از دلایل اصلی حاکم شدن زود هنگام فضای انتخاباتی در کشور، تلاش اصلاح طلبان برای موفقیت در انتخابات مجلس هشتم است.
وی در عین حال خواستارکاهش تنش های جناحی از سوی احزاب و گروه های اصولگرا و اصلاح طلب شد و اظهار داشت: به طور حتم حاکم شدن این فضا بر عرصه انتخابات، باعث رقابت انتخاباتی سالم و قانونمند می شود.
عضو هیات موسس جامعه اسلامی فرهنگیان، با اشاره به اینکه اصولگرایان تاکنون اقدامات زیادی در خصوص اجرای فرامین مقام معظم رهبری در راستای اجرایی شدن وحدت ملی انجام داده اند، تصریح کرد: کاهش درگیری های انتخاباتی در کشور از سوی دو طیف راست و چپ باعث رغبت هرچه بیشتر مردم برای حضور در انتخابات می شود.
رئوفیان ادامه داد: با توجه به عملکرد اصلاح طلبان و اصولگرایان در مجلس ششم و هفتم، هم اکنون اقبال عمومی بیشتر به سمت اصولگرایان گرایش دارد.
این فعال سیاسی اصولگرا در ادامه نسبت به شکل گیری جبهه متحد اصولگرایان ابراز اطمینان کرد و یاد آور شد: اصولگرایان علیرغم اینکه در انتخابات شوراها موفق شدند، اما از نتیجه ارایه لیست های چند گانه درس گرفتند.
رئوفیان در پایان پیش بینی کرد که 60 تا70 درصد از ترکیب فعلی مجلس در انتخابات مجلس هشتم تغییر کنند.
نظر شما