پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۱۵

استاندار کرمانشاه خبر داد؛

افتتاح فاز اول باغ موزه دفاع مقدس کرمانشاه در سال آینده

افتتاح فاز اول باغ موزه دفاع مقدس کرمانشاه در سال آینده

کرمانشاه- استاندار کرمانشاه از احتمال افتتاح فاز اول باغ موزه دفاع مقدس شهر کرمانشاه در سال آینده خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ بازوند بعد از ظهر امروز در جلسه بررسی اقدامات انجام شده برای تسریع در روند احداث باغ موزه دفاع مقدس شهر کرمانشاه با بیان اینکه به فاز نخست باغ موزه دفاع مقدس این شهر ۴۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص پیدا کرده است، اظهار کرد: امیدواریم این فاز از باغ موزه دفاع مقدس شهر کرمانشاه سال آینده به بهره‌برداری برسد.

وی هدف احداث این مجموعه فرهنگی را امکان آشنایی بیشتر نسل جوان و آینده ایران اسلامی با ایثار و فداکاری رزمندگان و شهدای دفاع مقدس عنوان کرد و افزود: با توجه به اعتبار دریافتی و اقدامات انجام شده به منظور تکمیل زیرساخت‌های آب، برق، گاز و دیوارکشی آن احتمال بهره‌برداری فاز اول پروژه باغ موزه دفاع مقدس در سال آینده وجود دارد.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه باغ موزه دفاع مقدس شهر کرمانشاه به مساحت ۱۵ هکتار احداث می‌شود، تصریح کرد: این پروژه یکی از عوامل مهم در توسعه فرهنگ ایثار و شهادت است که بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس باید پیگیری ویژه‌ای برای حصول نتیجه داشته باشد.

وی با بیان اینکه استان کرمانشاه ۱۰ هزار شهید تقدیم انقلاب اسلامی ایران کرده است، گفت: اقدامات دیگری همچون تکمیل ۹ یادمان دیگر در این استان از جمله یادمان شهدای گیلانغرب، مرصاد، ثلاث باباجانی و شهید شیرودی انجام شده که باید به جدیت تکمیل آن‌ها در دستور کار قرار گیرد.

کد خبر 5155742

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha