پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۰ تیر ۱۳۸۶، ۱۴:۱۶

سالگرد تهاجم به لبنان - 1

جنگ علیه مقاومت لبنان پایان نیافته است / آمریکا همچنان برای اجرای دسیسه های خود در لبنان تلاش می کند

جنگ علیه مقاومت لبنان پایان نیافته است / آمریکا همچنان برای اجرای دسیسه های خود در لبنان تلاش می کند

یک عضو پارلمان لبنان در گفتگو با مهر تاکید کرد جنگ 33 روزه ثابت کرد که قدرت لبنان در مقاومت مبارزان آن می باشد و به همین دلیل دشمنان ملت لبنان همچنان به جنگ خود علیه مقاومت ادامه می دهند.

اسماعیل سکریه نماینده پارلمان لبنان در ادامه گفتگوی خود با خبرنگار مهر افزود : جنگ جولای گذشته روش جدیدی از مبارزات را بنیان نهاد و موفق شد در عمق استراتژیک معادلات وموازنه قوا در منطقه تاثیر گذار باشد.

به گفته این عضو اهل تسنن پارلمان لبنان پیروزی حزب الله در این جنگ باعث شد تا لبنان از یک صحنه تاثیر پذیر از رویارویی های منطقه ای به صحنه ای تاثیر گذار در معادلات قدرت تبدیل شود که می تواند در هر لحظه در مقابل تجاوزات صهیونیستی مقاومت کند.

وی در رابطه با این جنگ که به 33 روزه مشهور است گفت : جنگ اسرائیل علیه ملت لبنان طی آن 33 روز به پایان نرسید و از نظر فکری و ایدئولوژیکی و از بعد عملی وبالفعل، جنگ صهیونیستها علیه حزب الله وملت لبنان به پایان نرسیده است .

به گفته سکریه حتی در قطعنامه  1701هم تاکید شده که فعالیت های جنگی به پایان رسیده وآتش بس اعلام شده است، اما عملا و رسما جنگ صهیونیستها علیه حزب الله همچنان ادامه دارد.

وی در مورد چرایی بحرانی شدن صحنه سیاسی لبنان بعد از پایان عملیات جنگی رژیم صهیونیستی علیه لبنان گفت : بی شک گروه مرتبط با واشنگتن وطرح ها ونقش های آمریکا طرف بحران ساز در صحنه لبنان است.

این گروه همواره در تلاش است تا مقاومت را سردرگم کرده و پای آنرا به مشکلات داخلی کشور کشانده و حتی چندی پیش توطئه ای برای وارد کردن مقاومت به فتنه سنی ـ شیعه در کشور انجام گرفت، اما بحمد الله با درایت مسئولین وبخصوص رهبران مقاومت و در راس آنها سید حسن نصر الله دبیر کل حزب الله با شکست مواجه شد.

جریان لبنانی طرفدار توطئه های امریکایی که از پیروزی شگرف مقاومت علیه تجاوز رژیم صهیونیستی غافلگیر ومبهوت مانده، بعنوان یار ذخیره طرح آمریکایی بعد از شکست تجاوز صهیونیستی وارد صحنه شد تا دستآوردهای مقاومت را کم ارزش جلوه داده و بازتاب های این پیروزی را در سطح منطقه وجهان بکاهد.

این عضو پارلمان لبنان در مورد آثار تلاش ها برای محدود کردن مقاومت طی یک سال گذشته گفت : خوشبخاته این جریان تاکنون به دستآوردی در این زمینه دست نیافته و این مسئله  باعث شده تا خود در وضعیت بغرنجی قرار گیرد، زیرا حتی به کارگیری اهرم توطئه فتنه مذهبی هم نتوانست نتایجی را برای این گروه فراهم سازد وآگاهی و درایت رهبران مقاومت تمامی این طرح ها را نقش بر آب کرد.

کد خبر 515873

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha