پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۵ اسفند ۱۳۹۹، ۱۵:۱۰

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان خبر داد:

شناسایی ۳۷ بیمار جدید مبتلا به کرونا در منطقه کاشان

شناسایی ۳۷ بیمار جدید مبتلا به کرونا در منطقه کاشان

کاشان - رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان از شناسایی ۳۷ بیمار جدید مبتلا به کرونا در منطقه کاشان خبر داد.

سیدعلیرضا مروجی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به مراجعه ۱۳۸ هزار و ۲۴۲ نفر به مراکز بستری و سرپایی تشخیصی و درمانی در شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل از ابتدای شیوع کرونا تاکنون، اظهار داشت: هشت هزار و ۷۴۹ بیمار حاد تنفسی نیز تاکنون از بیمارستان‌های کاشان و آران و بیدگل مرخص شده‌اند.

وی با اشاره به بستری ۹ بیمار جدید حاد تنفسی در بیمارستان‌های منطقه کاشان در ۲۴ ساعت گذشته، ادامه داد: هر ۹ بیمار در بیمارستان‌های شهر کاشان بستری شده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه حداقل سن بستری شدگان در شبانه روز گذشته سه و حداکثر سن آنها ۸۴ سال بوده است، عنوان کرد: تمام این افراد اهل شهرستان کاشان بوده‌اند.

۵۱ بیمار حاد تنفسی در بیمارستان‌های منطقه کاشان بستری هستند

وی با اشاره به اینکه هم اکنون ۵۱ بیمار حاد تنفسی در بیمارستان‌های منطقه کاشان بستری هستند، تصریح کرد: ۳۹ مورد از این تعداد در بیمارستان‌های کاشان و ۱۲ نفر نیز در بیمارستان‌های آران و بیدگل بستری هستند.

مروجی از بستری ۹ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های منطقه کاشان خبر داد و بیان داشت: چهار نفر از این تعداد در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های کاشان و پنج نفر نیز در بیمارستان‌های آران و بیدگل بستری هستند.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه طی ۲۴ ساعت گذشته هیچ بیمار مبتلا به کرونا جان خود را در منطقه کاشان از دست نداده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به ابتلای ۳۷ نفر به کرونا در منطقه کاشان در ۲۴ ساعت گذشته، گفت: با احتساب آمار جدید، تعداد کل افراد مبتلا به این ویروس در منطقه کاشان با تست PCR مثبت از ابتدای شیوع تاکنون به ۱۴ هزار و ۴۵۹ مورد افزایش یافت.

کد خبر 5162088

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha