۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۸:۱۴

توسط سفیر روسیه در ایران؛

پیام پوتین به رهبر انقلاب اسلامی تقدیم ولایتی شد

پیام پوتین به رهبر انقلاب اسلامی تقدیم ولایتی شد

لوان جاگاریان سفیر روسیه در ایران در دیدار با علی اکبر ولایتی، پیام رئیس جمهور روسیه در پاسخ پیام مقام معظم رهبری را تقدیم وی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، لوان جاگاریان سفیر روسیه در ایران در دیدار با علی اکبر ولایتی، پیام رئیس جمهور روسیه در پاسخ پیام مقام معظم رهبری را تقدیم وی کرد.

ولایتی در ابتدای این دیدار، روسیه و ایران را دوستانی مهم و همسایه‌های پایدار خواند و قدمت همکاری‌های تجاری، اقتصادی، فرهنگی و روابط راهبردی بین دو کشور را عامل مهم استمرار مناسبات راهبردی دو کشور در حوزه‌های گوناگون دانست.

وی تاکید کرد: روابط ایران و روسیه راهبردی با حفظ احترام متقابل است.

مشاور مقام معظم رهبری با اشاره به برخی تحولات منطقه‌ای و بین المللی گفت: مناسبات منطقه‌ای و تحولات پیرامونی، باعث همکاری و تعامل بیشتر تهران و مسکو شده و رفت و آمد مقامات دو کشور در روند مناسبات و تقویت تعاملات حائز اهمیت است.

وی با اشاره به این که اقتضای روابط راهبردی، همکاری‌های مؤثر در حوزه بین الملل و در سطح منطقه‌ای است افزود: خوشبختانه همکاری‌های ایران و روسیه با کشور سوریه که به دعوت مقامات آن کشور صورت گرفت، به سوریه کمک کرد تا در برابر دشمنان آن کشور که یک جنگ بین المللی را با حضور بیش از ۷۰ کشور تحمیل کرده بودند مقاومت کند و پیروز شود لذا این همکاری بین الملی بسیار مؤثر است و نمونه دیگر آن در مناقشه ارمنستان و آذربایجان محقق شد.

ولایتی افزود: شرایط کنونی منطقه به گونه‌ای است که دو کشور می‌توانند با هماهنگی یکدیگر در عرصه‌های دیگر نیز حضور یابند و حتماً همکاری‌ها کماکان گسترش یافته و متنوع‌تر ادامه خواهد یافت.

لوان جاگاریان سفیر روسیه نیز در این دیدار، پاسخ پوتین رئیس جمهور روسیه به پیام مقام معظم رهبری را که چندی قبل توسط رئیس مجلس شورای اسلامی منتقل شده بود، تقدیم ولایتی کرد.

وی با ابراز خرسندی از روند رو به رشد و توسعه روابط دو کشور گفت: تقویت و تحکیم روابط دو جانبه بین روسیه و ایران به قوام و تداوم مناسبات و همکاری‌های فیمابین انجامیده است و دو کشور قدم‌های مؤثری برای ارتقا مناسبات برداشته‌اند.

در این دیدار طرفین ضمن تاکید بر توسعه همه جانبه روابط در حوزه‌های دفاعی، نفتی، هسته‌ای، صنعتی، کشاورزی، توسعه تجارت و … درباره آخرین تحولات منطقه‌ای و بین المللی به گفتگو و تبادل نظر پرداختند.

کد خبر 5163316

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی IR ۱۸:۴۵ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۶
      3 0
      از طریق اقدامات جمعی امنیتی و نظامی با روسیه می توانیم در مقابل توسعه طلبی ناتو و حضور نظامی ناتو در منطقه تدابیر موثری را اتخاذ کنیم و توازن قوا با ناتو برقرار شود، همچنین می توانیم از طریق اقدامات جمعی دشمنان یک دیگر را هدف قرار دهیم و از حوزه نفوذ یکدیگر حفاظت کنیم و متحدین راهبردی باشیم
    • علی IR ۱۸:۴۹ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۶
      5 0
      سوآپ نفت را نیز مدنظر داشته باشیم، ظرفیت خوبی در سوآپ نفت داریم که با همکاری با همسایگان می توانیم از این ظرفیت برای کسب درآمدهای ارزی استفاده کنیم، ترانزیت سوخت و همچنین اتصال خط لوله سراسری گاز ایران به روسیه و صادرات گاز ایران از طریق شبکه سراسری روسیه به اروپا و چین نیز میتواند تحولی بزرگ باشد
    • علی IR ۱۸:۵۳ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۶
      5 0
      با مشارکت روسیه چندتا نیروگاه اتمی مجهز به آب شیرین کن در جوار دریا احداث کنیم به‌خصوص در استان سیستان و بلوچستان تا هم امنیت پایدار انرژی تامین شود و هم اینکه آب مورد نیاز مناطق کم آب تامین گردد، روسیه در تجاری سازی برنامه هسته ای ما می تواند کمک کند و سرمایه گذاری کند در سود حاصل نیز شریک شود
    • علی IR ۱۸:۵۹ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۶
      5 0
      در زمینه صنعتی روسیه ظرفیت خوبی برای سرمایه گذاری در صنعت خودرو ما را دارد، تولید مشترک خودرو با روسیه به خصوص خودروهای سنگین در کاهش وابستگی صنعت خودرو ما به غرب موثر خواهد بود و به مقاوم سازی اقتصاد کشور در مقابل تحریم ها و تهدیدهای غربی کمک خواهد کرد
    • علی IR ۱۹:۰۱ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۶
      5 0
      برقراری روابط راهبردی امنیتی، سیاسی و اقتصادی با روسیه ما را قادر خواهد کرد تا از طریق روسیه در شورای امنیت سازمان ملل متحد و شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی اعمال نفوذ کنیم و از منافع ملی خود در مقابل بحران سازی ها و توطئه های غرب دفاع کنیم و یک بازدارندگی سیاسی و حقوقی برای کشور ایجاد کنیم