به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، گوردون براون نخست وزیر انگلیس ضمن رد ارتباط بین حملات تروریستی در کشورش و حمله نظامی عراق تاکید کرد : ناامنی های اخیر در انگلیس با خطرات بین المللی در ارتباط است.
به گفته وی، بود یا نبود مسئله عراق نمی توانست تاثیری بر روند کنونی ناامنی ها در انگلیس داشته باشد.
حدود سه هفته از تصدی نخست وزیری براون و تحویل گرفتن میراث بحران جنگ عراق از "تونی بلر" می گذرد.
با وجود این اظهارات، دو نفر از بمبگذاران انتحاری حمله تروریستی مرگبار متروی لندن سال گذشته میلادی در اظهارات ویدئویی، سیاست خارجی انگلیس بویژه در فلسطین، عراق و افغانستان را انگیزه اقدام خود معرفی کردند.
نخست وزیر انگلیس مبارزه با تروریسم را "نبردی برای فردا" توصیف کرد و افزود : جنگ با تروریسم صرفا از طریق نظامی نیست و باید از ابزارهای فرهنگی و ایدئولوژیک نیز در این راه کمک گرفت.
براون همچنین با غیرمرتبط دانستن فعالیت های خرابکارانه شبکه القاعده در اروپا با اشغال افغانستان و عراق گفت: در ۱۵سال اخیر، القاعده به ۲۵ کشور حمله کرده که بسیاری از آنها در عملیات نظامی افغانستان یا عراق مشارکت نداشته اند.
نظر شما