به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محمدرضا باهنر صبح امروز در نشست دو روزه شورای مرکزی و دبیران استان های جامعه اسلامی مهندسین در مشهد، با اشاره به اینکه در صورت عدم سهمیه بندی امسال باید 7میلیارد ریال بنزین وارد می کردیم، اظهار داشت : تصور اولیه این بود که مردم به سهمیه بندی بنزین عکس العمل بسیار شدید و منفی نشان دهند اما خوشبختانه مردم به سرعت موافق اجرای این پروژه شدند.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به نزدیک شدن انتخابات مجلس هشتم به تحلیل عملکرد اصولگرایان در گذشته پرداخت و افزود: ایجاد خطوط غیر ضروری بین نیروهای خودی باعث کم توان شدن آنها شد و این امر منجر به کمرنگ شدن خط اصلی بین نیروهای خودی و غیر خودی شد.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین با اشاره به تاکید رهبرمعظم انقلاب بر استمرار گفتمان اصولگرایان در کشور، گفت: در شرایط کنونی دولت و مجلس اصولگرا باید نمایشی از وحدت رفتاری و تصمیم گیری را در جامعه عرضه کنند .
وی، مسائل و اختلاف نظرهای دولت و مجلس را کم اهمیت دانست و گفت: البته رسانه های رقیب طوری نشان دادند که اختلافات بنیادین و مشکلات اساسی بین مجلس و دولت وجود دارد .
باهنر در پایان خطاب به دیبران استانی جامعه اسلامی مهندسین، از آنان خواست تا ظرفیت ها را همسو کنند تا در انتخابات آتی اصولگرایان برنده میدان باشند.
نظر شما