پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۲:۱۹

نورزوی در تذکر شفاهی:

طرح رتبه بندی فرهنگیان باید سریعاً عملیاتی شود

طرح رتبه بندی فرهنگیان باید سریعاً عملیاتی شود

نماینده مردم علی آباد در مجلس شورای اسلامی گفت: طرح رتبه بندی فرهنگیان از مجلس نهم پیگیری شده اما انجام نشده است و باید سریعاً عملیاتی شود.

به گزارش خبرنگار مهر، رحمت الله نوروزی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی طی تذکری شفاهی،گفت: گرانی های اخیر و نابسامانی در قیمت کالاهای اساسی وضعیت معیشتی مردم را دچار مشکل کرده است.

وی بیان کرد: لازم است رئیس جمهور به سرعت دستور دهد تا در آستانه سال نو تدابیری برای بهبود معیشت مردم اتخاذ شود.

نماینده مردم علی آباد در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: متأسفانه عدم اراده جدی در برخورد با دلالان و واسطه گران مشهود است و ما آن را می بینیم که لازم است این رویه تغییر کند و با دلالان برخورد جدی انجام شود.

نوروزی تصریح کرد: طرح رتبه بندی فرهنگیان از مجلس نهم پیگیری شده اما تاکنون انجام نشده و باید هر چه سریعتر عملیاتی شود.

کد خبر 5169242

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۲:۴۱ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۴
      0 0
      معلم ها مگر چه کاری برای مردم انجام میدن که رتبه بندی بشن. نه سواد دارند، نه برای آموزش به بچه های مردم تلاش می کنند، نه اصلا برای سر و کار داشتن با جوانها حال و حوصله دارن. فقط پول اونها رو میکشونه به فضای آموزشی. این همه معلم بی خاصیت و مدرسه های ناکارآمد.