پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ تیر ۱۳۸۶، ۱۳:۴۶

معیارهای شرکت کمیته تحقیقات دانشجویی در جشنواره رازی تعیین شد

معیارهای شرکت کمیته تحقیقات دانشجویی در جشنواره رازی تعیین شد

مسئول دفتر هماهنگی کمیته تحقیقات دانشجویی از تعیین شاخص های شرکت کمیته تحقیقات دانشجویی در سیزدهمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی خبر داد.

دکتر محمدمهدی گلمکانی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: برای تعیین شاخص ها کارگروهی تشکیل شده است که معیارهای انتخاب کمیته برتر را بررسی می کند و نتیجه کار پس از تصویب در شورای سیاستگذاری به دانشگاه ها ابلاغ می شود.

وی اضافه کرد: شاخص های سال گذشته انتخاب کمیته تحقیقات دانشجویی برتر در جشنواره رازی بازنگری شده است. در این تغییرات، اختصاص اولویت کاری به اولویت های پژوهشی منطقه، کاربست بودن تحقیقات کمیته ها و طرح هایی که با کمک چندین مرکز با هم انجام گرفته، در این بازنگری اضافه شده است.

مسئول دفتر هماهنگی کمیته تحقیقات دانشجویی از اختصاص دو بخش جداگانه محقق جوان و محقق دانشجو در سیزدهمین دوره جشنواره تحقیقات علوم پزشکی رازی به عنوان انگیزه مضاعف برای دانشجویان نام برد و گفت: اختصاص این دو بخش باعث رونق هر چه بیشتر تحقیقات در زمینه کمیته ها و دانشجویان علوم پزشکی می شود.

کد خبر 517515

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha