پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۴ تیر ۱۳۸۶، ۲۰:۳۰

دومین جشنواره فرهنگی هنری شهر بهشت در مشهد بر گزار می شود

مشهد - خبرگزاری مهر: دومین جشنواره فرهنگی هنری شهر بهشت در قالب 7 رشته تخصصی در مشهد بر گزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، این جشنواره در قالب موضوعاتی نظیرپرداختن به زیبائی های شهر شامل جلوه های هنری،  صنایع دستی، سوغات، رویدادها و مکان های علمی و فرهنگی، پیشرفت های علمی و صنعتی،‌ گردشگاه ها ظرفیت ها ی گردشگری و اماکن زیبا از 31مرداد ماه به مدت 10روز برگزار خواهد شد  .

 

همچنین زیباییهای رفتاری وویژگیهای مردم مشهد همچون مفاخر، مشاهیروشخصیت ها ی مشهد ، آداب ورسوم ، اخلاق و زیبایی های رفتاری و رعایت ارزش ها نیز از جمله دیگر موضوعاتی است که آثار ارسالی باید پیرامون آن شکل گیرد .

 

موضوع ویژه جشنواره نیز اتحاد ملی وانسجام اسلامی، همبستگی و مشارکت اجتماعی و رعایت قوانین متضمن وحدت و انسجام خواهد بود .

 

جشنواره شهربهشت در دومین سال برگزاری خود در قالب رشته های فیلم مستند، عکس ، ‌پوستر، نقاشی، خوشنویسی برگزار خواهد شد.

 

همچنین رشته های شعر و داستان کوتاه، قصه و خاطره نویسی نیز از جمله دیگر موضوعاتی است که جشنواره پیرامون آن برگزار می شود.

 

 

کد خبر 517669

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha