سید جلال فهیم هاشمی - از نخستین اعضای تعاونی ناشران تهران، در گفتگو با مهر با بیان این مطلب افزود: هم اکنون تعاونی ناشران تهران انبارها و ساختمان هایی را در مالکیت دارد که ارزش آنها محاسبه نشده است و شاید ارزش دارایی های در گردش آن نیز به یک میلیارد تومان بالغ شود. به این ترتیب باید برای پذیرش اعضای جدید ارزش این دارایی ها محاسبه و ارزش هر یک از سهم های موجود اعلام شود.
وی ادامه داد: تاکنون هیچ یک از اعضای تعاونی ناشران تهران موفق به دریافت سود حاصل از فعالیت های اقتصادی این مجموعه نشده و سود این فعالیت ها برای توسعه فعالیت و افزایش دارایی های شرکت هزینه شده است. بنابراین قبل از هر اقدامی باید این مسائل را در نظر گرفته شود.
مدیر نشر روزبهان یادآورشد: با پایان یافتن توزیع کاغذ یارانه ای دولتی قطعا تعاونی به سراغ انجام فعالیت های دیگر اقتصادی خواهد رفت.
وی خاطرنشان کرد: تعاونی ناشران تهران از سال 1352 تاسیس شده است و می توان گفت که یکی از قدیمی ترین فعالیت های تعاونی در صنف تهران محسوب می شود. این تعاونی با سرمایه اولیه 12 میلیون تومان در سال 1355 یکی از قدرتمندترین شرکت های سهامی صنف تهران بود و هم اکنون نیز از قدرت خوبی برخوردار است. البته نقدهایی نیز به آن وارد است.
هاشمی تصریح کرد: با پایان یافتن توزیع کاغذ دولتی ارزش دارایی ها و سهام شرکت تقویم شده و درهای تعاونی برای ورود اعضای جدید گشوده می شود.
نظر شما