پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۴ تیر ۱۳۸۶، ۱۱:۴۴

آخوندی خواستار تجهیز جایگاه خبرنگاران در ورزشگاه ها شد

آخوندی خواستار تجهیز جایگاه خبرنگاران در ورزشگاه ها شد

مدیرکل روابط عمومی و اموربین الملل سازمان تربیت بدنی در نامه ای به مدیران کل تربیت بدنی استان های کشور ، خواستار تجهیز جایگاه خبرنگاران در استادیوم های ورزشی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری سازمان ، در نامه محمد آخوندی به مدیران کل تربیت بدنی استان ها آمده است: " با توجه به تعطیلی لیگ برتر و فرصت مناسب ایجاد شده ، خواهشمند است در خصوص محل و جایگاه حضور خبرنگاران و رسانه های گروهی در ورزشگاه ها و  ورزشگاه های ورزشی ، تدابیر ویژه ای اندیشیده شود تا شأن این گرامیان حفظ شود. لازم است در ورزشگاه های محل برگزاری مسابقات لیگ، یک اتاق با خط تلفن آزاد و یک دستگاه فاکس طراحی شود تا در ارسال اخبار و گزارش ها از سوی خبرنگاران رسانه های گروهی خلل و مشکلی پیش نیاید " .

کد خبر 517997

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha