پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۴ تیر ۱۳۸۶، ۱۴:۵۶

39 درصد مدارس غرب استان تهران تخریبی است

39 درصد مدارس غرب استان تهران تخریبی است

کرج - خبرگزاری مهر: رئیس اداره نوسازی مدارس غرب استان تهران گفت: از یک هزار و 220 مدرسه شهرستان های کرج، نظرآباد، ساوجبلاغ، طالقان و اشتهارد معادل 39 درصد مدارس تخریبی است.

خلیل خزاعی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: سال گذشته از محل اعتبارات 67 میلیارد ریالی استانی، 90 پروژه به بهره برداری رسیده است و تا مهرماه سال جاری نیز 13 پروژه دولتی و خیری شامل 152 کلاس با اعتباری بالغ بر 53 میلیارد ریال به آموزش و پرورش تحویل داده می شود.

وی افزود: علاوه بر اعتبارات استانی از محل اعتبار 4 میلیارد دلاری مصوب مجلس شورای اسلامی سال گذشته، 24 مدرسه با اعتباری حدود 210 میلیارد ریال تخریب شده و تا مهر و آبان سال جاری به طور کلی بازسازی می شود و عملیات بازسازی 14 پروژه دیگر نیز با اعتباری حدود 140 میلیارد ریال به زودی آغاز می شود.

رئیس اداره نوسازی مدارس غرب استان تهران متذکر شد: توزیع پروژه های تخریب و بازسازی بر اساس اطلاعات شناسنامه ای مدارس و ضرورت انجام بازسازی انجام می گیرد و در راستای بهینه سازی فضای مدارس هر پروژه احداثی از نظر فضا و امکانات جایگزین چند پروژه می شود.

خزایی یادآور شد: تا کنون در منطقه تحت پوشش این اداره ، مطالعات اولیه 40 مدرسه برای مقاوم سازی انجام شده است و در سال جاری از محل اعتبارات تعمیرات اساسی 119 مدرسه با اعتباری حدود 6 میلیارد ریال تعمیر می شود.

از مجموع مدارس موجود در غرب استان تهران به جز شهریار 395 مدرسه ، معادل 32 درصد نیازمند مقاوم سازی و 369 مدرسه معادل 29 درصد مقاوم هستند.

کد خبر 518088

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha