۲۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۲:۲۰

توسط نشر معارف؛

کتاب «انتخابات ۱۴۰۰؛ تَکرار یا تغییر» چاپ شد

کتاب «انتخابات ۱۴۰۰؛ تَکرار یا تغییر» چاپ شد

کتاب «انتخابات ۱۴۰۰؛ تَکرار یا تغییر»، نوشته حجت الاسلام سیدمحمدحسین راجی با محوریت پاسخ به شبهات انتخاباتی و ضرورت حضور در انتخابات، توسط نشر معارف منتشر و راهی بازار نشر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اندیشکده سعداء، کتاب «انتخابات ۱۴۰۰؛ تَکرار یا تغییر»، نوشته حجت الاسلام سیدمحمدحسین راجی و تیم پژوهشی سعداء به‌تازگی توسط نشر معارف منتشر و راهی بازار نشر شده است.

حجت الاسلام راجی، نویسنده این‌کتاب و مدیر اندیشکده سعداء درباره نگارش این‌اثر گفت: مردم درباره انتخابات پیش‌رو سه سوال اساسی دارند؛ ۱- «چرا باید رأی دهیم، مگر نظام در این ۴۰ سال برای ما کاری انجام داده که حال رأی دهیم؟»، ۲- «اگر نظام کار کرده، پس ریشه این همه مشکلات برای چیست؟» و ۳- «آیا راه حلی وجود دارد که مشکلات اقتصادی کشور را حل کند؟» در این‌کتاب سعی شده به این‌سوالات پاسخ داده شود.

وی افزود: این کتاب که در سه هزار نسخه چاپ شده، در سه فصل «لزوم مشارکت حداکثری در انتخابات»، «پاسخ به چندشبهه ذهنی جهت عدم شرکت در انتخابات، ریشه مشکلات کنونی کشور چیست؟» و «علاج مشکلات اقتصادی کشور» تدوین شده است. در فصل اول این‌کتاب، به سوالات ریشه‌ای هم‌چون «چراباید رای بدهیم»، «چرا شورای نگهبان در کشور وجود دارد؟ چرا اجازه داده‌ نمی‌شود مردم مانند سایر کشورها هر که را می‌خواهند انتخاب کنند؟»، «شرکت در انتخابات در کشوری که آزادی نیست چه معنا دارد؟»، «مگر نظام در این چهل ساله برای ما چه کرده است که دوباره رأی دهیم؟!»، «آیا راه حلی برای پایان دادن به مشکلات اقتصادی وجود دارد؟» پاسخ داده شده است.

مسئول گروه انقلاب اسلامی آستان قدس رضوی در ادامه گفت: بررسی ریشه تاریخی مسئله کاهش ارزش پول در ایران، تکیه به ذخایر ارزی نفتی برای حفظ ارزش پول ملی در دوران پهلوی و ضعف تولید و قرار گرفتن توزیع به ‌عنوان قطب توسعه ایران از مباحثی است که در فصل دوم کتاب به آن ها پرداخته شده است. فصل سوم کتاب «انتخابات ۱۴۰۰؛ تَکرار یا تغییر» از دو بخش نگاه به بیرون و نگاه به درون تشکیل شده که در بخش اول عناوینی همچون «عاقبت لغو ‌تحریم‌ها بدون تقویت تولید داخل»، «انتظارات خارجی‌ها از کشورهای در حال‌ توسعه برای ‌سرمایه‌گذاری و انتقال تکنولوژی»، «هزینه‌های غیر قابل اجتناب حذف مقررات ورود و خروج سرمایه از کشور»، «خصوصی‌سازی سریع و بی‌ضابطه؛ بلای جان کشورها» و «کاهش دخالت دولت در بازار؛ توصیه ویران‌کننده امریکایی‌ها به شیلی» مورد بحث قرار گرفته است.

نویسنده کتاب «صعود چهل ساله» در پایان گفت: «تجربه بریتانیا»، «تجربه آمریکا»، «کره جنوبی»، «ظرفیت‌های کشور برای حل مشکلات» و «نمونه‌ای از دست‌آوردهای موفق کشور در حوزۀ تولید»، مطالبی است که در بخش دوم از فصل سوم کتاب «انتخابات ۱۴۰۰» به آن‌ها پرداخته شده است.

کد خبر 5185546

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha