به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین امید از ساماندهی انتخاب رؤسای مراکز علمی کاربردی به عنوان یک عملکرد مهم این دانشگاه یاد کرد و گفت: در گذشته رؤسای این مراکز بدون ضابطه و یا قاعدهای مسئولیت داشتند و حتی برخی مادام العمر و یا طولانی مدت مسئولیت داشتند. اما در حال حاضر این موضوع چارچوب خاص خود را پیدا کرده است و رئیس یک مرکز حداکثر در دو دوره چهار ساله میتواند در مسئولیت خود باقی بماند و باید شرایط علمی لازم را دارا باشد و به تأیید مرکز جذب هیأت علمی وزارت علوم برسد. این در حالیست که در ابتدای سال ۹۵ کمتر از ۱۰ درصد مسئولین ما این ویژگیها را داشتند اما این رقم در حال حاضر به ۶۰ درصد رسیده است.
وی تاکید کرد: در ساماندهی وضعیت رؤسای مراکز چالشی که داشتیم این بود که برخی معتقد بودند چون مراکز آنها خصوصی است؛ بنابراین خود شخصاً و یا راسا میتوانند در نحوه اداره آن نیز تصمیم گیری کنند. گاهی مشاهده میشد که خانوادگی مرکز را اداره میکردند که امروز چنین چیزی وجود ندارد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی به تدوین اساسنامه مراکز این دانشگاه اشاره کرد و گفت: قبلاً هیچکدام از مراکز ما شخصیت حقوقی و قانونی نداشتند و یک مجوزی برای جذب دانشجو دریافت کرده بودند که این مجوز مدام تمدید میشد. اما برای اینکه این مراکز شخصیت حقوقی داشته باشند اساسنامهای را برای اینها تدوین کردیم و مراکز علمی کاربردی ملزم به تبعیت از اساسنامه خود شدند.
نظر شما