پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ تیر ۱۳۸۶، ۱۰:۰۱

المنار خبر داد :

طرح جدید قطر برای پیشبرد روند صلح خاورمیانه

طرح جدید قطر برای پیشبرد روند صلح خاورمیانه

در پی سفر محرمانه یک هیئت اسرائیلی به قطر، دوحه پیشنهاد ابتکار عمل جدیدی برای روند صلح خاورمیانه ارائه داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المنار، منابع آگاه دیپلماتیک اعلام کردند : هیئتی اسرائیلی با یک فروند هواپیمای ویژه که شامل 4 تن ازمسئولان اسرائیلی می شد، یکشنبه گذشته وارد دوحه پایتخت قطر شدند.

این هیئت اسرائیلی چهار نفره که سه تن از آنان از مسئولان سازمان جاسوسی رژیم اسرائیل و یک تن دیگر از مشاوران "ایهود اولمرت" نخست وزیر رژیم صهیونیستی بودند، نامه ای را از "اولمرت" خطاب به امیر قطر با خود به همراه داشتند.

به نوشته این نشریه، در این نامه از امیر قطر برای سفر به تل آویو دعوت به عمل آمد.

المنار در ادامه می نویسد : هیئت مذکور درحالی به تل آویو بازگشت که حامل نامه ای بود که بر سفر قریب الوقوع نخست وزیرقطر به تل آویو تاکید داشت.

به گفته منابع آگاه دولت قطر به هیئت اسرائیلی طرحی را برای فعال کردن روند صلح به جای طرح صلح عربی پیشنهاد کرد.

براساس این پیشنهاد قطر، دوحه تلاش های خود را درمیانجی گیری های محرمانه بین اسرائیل و طرف هایی درمنطقه مانند حماس افزایش می دهد.

کارشناسان بر این باورند که قطر این ابتکارعمل سیاسی را برای شکست طرح صلح عربی که عربستان درسال 2002 در کنفرانس سران عرب در بیروت آن را مطرح کرد، ارائه داد.

کد خبر 520591

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha