به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از اين روزنامه، كميته دايمي امورقانوني اتحاديه عرب ماموريت يافت تا معيارهاي مربوط به دادن عضويت ناظر به كشورهاي غير عرب از جمله ايران ، تركيه ، اتيوپي و اريتره را بررسي كند.
اين معيارها در بند مربوط به روابط اتحاديه با كشورهاي غيرعرب قرار داده خواهد شد تا پس از تهيه و آماده كردن آن به نشست شوراي وزيران امورخارجه اتحاديه عرب براي بررسي ارائه شود.
نشست وزيران امور خارجه اتحاديه عرب قرار است مارس آينده (اسفند) برگزار شود.
به نوشته الجزيره، كارشناسان امورقانوني كشورهاي عربي كه در نشست كارشناسي مربوط به نحوه عضويت ناظرايران وچند كشور ديگر شركت دارند، دادن عنوان ناظر به اين كشورها را باعث تقويت منافع اعراب مي دانند.
به اعتقاد آنها، عضويت ناظر ايران و چند كشور همسايه اعراب به دليل وجود روابط عميق استراتژيك و انساني و تاريخي اين كشورها با امت عربي به تقويت قدرت كشورهاي عربي در دفاع از مسائل ملي آنها منجر مي شود.
به اعتقاد اين كارشناسان ، تقويت همكاري و گفتگو و گسترش روابط اجتماعي و فرهنگي و اقتصادي با كشورهاي جهان به ويژه كشورهاي همسايه مانند ايران و تركيه به صلح و ثبات و توسعه منطقه كمك خواهد كرد.
در كميته كارشناسي اتحاديه عرب مطرح شد
بررسي پيشنهاد ايران براي عضويت در اتحاديه عرب به عنوان عضو ناظر
روزنامه الجزيره عربستان با اشاره به آغاز نشست كارشناسي مربوط به نحوه عضويت ناظر ايران و چند كشور ديگر در اتحاديه عرب، عضويت ايران و كشورهاي ديگر را عاملي براي تقويت منافع اعراب توصيف كرد.
کد خبر 52135
نظر شما