پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۵۱

کرملین:

درگیری‌های فلسطین مخاطرات منطقه‌ای دارد/ تلاش‌های کمیته چهارجانبه

درگیری‌های فلسطین مخاطرات منطقه‌ای دارد/ تلاش‌های کمیته چهارجانبه

سخنگوی کرملین با تأکید بر تلاش های کمیته چهارجانبه در ارتباط با جنایت های اخیر اشغالگران صهیونیست در غزه اعلام کرد: درگیری‌ها در فلسطین مخاطرات منطقه‌ای نیز دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه امروز دوشنبه در سخنانی اعلام کرد که تلاش‌های فراوانی برای حل درگیری ها میان رژیم صهیونیستی و فلسطین در چارچوب کمیته چهارجانبه انجام شده است.

سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه در این خصوص تأکید کرد: منطقه غرب آسیا در قاره دیگری نیست. این منطقه در همسایگی ماست. در حقیقت این جنگ برای وضعیت متزلزل کنونی بسیار خطرناک است. آشکار است که این درگیری خطراتی را در صورت ادامه و گسترش ایجاد خواهد کرد. نظام امنیت منطقه تا حدودی شکننده است.

وی در ادامه افزود: بسیار مهم است که اجازه ندهیم خشونت پیشرفت کند.

«ولادیمیر پوتین» رییس جمهور روسیه و اعضای شورای امنیت این کشور نیز در روزهای پیش با برگزاری نشستی درباره آخرین تحولات مرتبط با جنایت صیهونیست‌ها علیه مردم مظلوم فلسطین گفتگو کردند.

رییس جمهور روسیه در این خصوص گفت: این درگیری‌ها به طور مستقیم بر امنیت ما تأثیر می گذارد. از همکارانم می‌خواهم درباره وضعیت کنونی در غرب آسیا، صحبت کنند. منظورم افزایش درگیری‌ها میان فلسطین و اسراییل است. این موضوعات مستقیماً تهدید امنیتی برای ما به شمار می آیند.

بیش از یک هفته از آغاز دور جدید تحولات در کرانه باختری و نوارغزه می‌گذرد و آنچه که در ابتدا ایستادگی فلسطینی‌های ساکن قدس در برابر تجاوز اشغالگران در محله «شیخ جراح» بود؛ اکنون نه تنها به دیگر شهرهای مستقر در اراضی اشغالی نظیر «لاد»، «عکا» و «حیفا» نیز کشیده شده؛ بلکه شاهد آن هستیم که در گوشه و کنار جهان، به ویژه قاره سبز نیز افکار عمومی از جنایات صهیونیست‌ها به تنگ آمده و خشم گروه‌های مختلف مردمی فوران کرده است.

گفتنی است که وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که شمار شهدای فلسطینی در حملات رژیم اشغالگر به ۲۰۰ نفر از جمله ۵۸ کودک و ۳۵ زن رسید. همچنین در این مدت ۱۳۰۰ فلسطینی زخمی شدند.

کد خبر 5214264

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha