پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۱ تیر ۱۳۸۶، ۱۲:۳۵

در آینده ای نزدیک محقق می شود؛

تولید بز ژنتیکی برای ساخت داروی بیماران هموفیلی B در پژوهشکده رویان

تولید بز ژنتیکی برای ساخت داروی بیماران هموفیلی B در پژوهشکده رویان

معاون پژوهشی پژوهشکده رویان جهاد دانشگاهی از تحقیقات محققان این پژوهشکده برای تولید پروتئین غنی شده فاکتور انعقادی 9 برای استفاده بیماران هموفیلی B خبر داد.

دکتر عبدالحسین شاهوردی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: شاهوردی با اشاره به بخش دیگر تحقیقات در زمینه تولید حیوانات ترانس ژنی که ژنوم آنها برای بدست آوردن پروتیئن های خاص تغییر می یابد، گفت: این تحقیقات بر روی بز در زمینه بدست آوردن پروتئین فاکتور انعقادی 9 در حال انجام است. کمبود این فاکتور موجب ابتلا به هموفیلی B می شود.

وی اضافه کرد : هم اکنون بیماران هموفیلی B که نادرتر از نوع هموفیلی A هستند از داروی نوترکیبی که بسیار گران قیمت است و در خارج از کشور تولید می شود، استفاده می کنند که در واقع دارو ترکیبی پروتئنی و غنی شده از فاکتور 9 انعقادی است که محققان خارج از کشور از شیر گوسفند به دست آورده اند.

شاهوردی افزود : تحقیقاتی که هم اکنون در پژوهشکده رویان انجام می شود، بر روی حیوان بز است تا شیری که از تغییرات ژنومی در این حیوان به دست می آید مملو از این پروتیئن خاص باشد.

وی گفت : پس از اینکه ژن فاکتور انعقادی 9 در شیر حیوان بیان شد این شیر خالص سازی می شود و پروتئین غنی شده از آن برای استفاده بیماران هموفیلی B کاربرد پیدا خواهد کرد.

معاون پژوهشی پژوهشکده رویان افزود : شیر به دلیل دارا بودن پروتئین های متعدد و متنوع یکی از مهمترین بسترهای کسب پروتئین های مورد نیاز در داروی مختلف است.

کد خبر 521986

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha