پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۷:۱۹

با صلاحدید کادر فنی؛

آزادکار ناکام انتخابی به یک وزن بالاتر خواهد رفت

 آزادکار ناکام انتخابی به یک وزن بالاتر خواهد رفت

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد ایران بر این باور است امیرمحمد یزدانی به دلیل شرایط فنی و فیزیکی باید به زودی به یک وزن بالاتر برود.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر محمد یزدانی آزادکار وزن ۶۵ کیلوگرم کشورمان چندی پیش توانست سهمیه المپیک را در رقابت‌های گزینشی قزاقستان کسب کند و چهره یک مدعی را به خود بگیرد، اما مصاف انتخابی درون اردویی و شکست او برابر مرتضی قیاسی، مسیر المپیکی شدن او را تغییر داد و نتوانست روند رو به جلوی خود را با حضور در بازی‌های المپیک منتهی کند.

هر چند امیر محمد یزدانی در دیدار انتخابی تیم ملی مغلوب قیاسی شد، اما کادر فنی همچنان معتقد است او می‌توان یک کشتی گیر توانمند در اوزان بالاتر باشد و مطمئناً می‌تواند در آینده‌ای نزدیک در وزن جدیدش موفق تر ظاهر شود.

در همین راستا غلامرضا محمدی سرمربی تیم ملی کشتی آزاد در یک گفتگوی رادیویی این موضوع را تأیید کرد و گفت: «متولیان امر باید مراقب سرمایه‌های کشتی باشند. مطمئناً یزدانی را می‌توان از سرمایه‌های کشتی دانست و قطعاً آنچه وظیفه من و کادر فنی است، در قبال او انجام خواهیم داد. همچنین باعث امیدواری است که نسل جدید و جوانی همچون امیرمحمد یزدانی، رحمان عموزاد، امیرحسین زارع، محمد نخودی و … به جمع مدعیان اضافه شده اند.»

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد در خصوص وضعیت امیر محمد یزدانی برای ادامه کشتی در عرصه ملی گفت: او دیگر کشتی‌گیر وزن ۶۵ کیلوگرم نیست و با توجه به شرایط و فیزیک بدنی باید از این پس حتماً در اوزان بالاتر به کارش ادامه دهد.

بدین ترتیب با توجه به اظهارات غلامرضا محمدی می‌توان پیش بینی کرد امیر محمد یزدانی بزودی در وزن ۷۰ یا ۷۴ کیلوگرم در جمع اردونشینان تیم ملی حضور یابد.

کد خبر 5226091

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha