پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ مرداد ۱۳۸۶، ۱۸:۰۶

کارگاه توانمندسازی پزشکان و کارشناسان بهداشتی در آذربایجان غربی برگزار شد

ارومیه - خبرگزاری مهر: کارگاه توانمند سازی پزشکان و کارشناسان بهداشتی شمال آذربایجان غربی در امر تحقیق و پژوهش عصر امروز در خوی آغار به کار کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در خوی، در این کارگاه دو روزه که به همت کانون بسیج جامعه پزشکی حوزه خوی در مرکز بهداشتی  دکتر ابدالی خوی ترتیب یافت 50 نفر از پزشکان و کارشناسان بهداشتی شهرستان های چالدران، خوی، سلماس و ماکو در خصوص روش ها و فرآیند های تحقیق و پژوهش آموزش های لازم را فرا می گیرند.

عبدالعلی حسنی مدیر سازمان بسیج جامعه پزشکی آذربایجان غربی در مراسم آغاز بکار این کارگاه با اشاره به نقش پزشکان  در امر تحقیق و پژوهش گفت : امروز در شرایطی که استکبار جهانی با تمامی توطئه ها به فکر محصور ساختن ایران اسلامی در مرزهای خود است پزشکان و کارشناسان بسیجی با تحقیقات و پژوهش های علمی می توانند اندیشه و تفکر  اسلامی را به جهانیان  ارائه کنند.

وی خاطرنشان کرد: تحقیق و پژوهش و توجه به طرح های الگویی موثر ازمهم ترین اولویت های کاری بسیج جامعه پزشکی  آذربایجان غربی در سال جاری است.

کد خبر 522953

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha