۱۸ خرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۰۷

سید محمدصالح هاشمی:

ستاد امر به معروف از ظرفیت همه مجموعه‌ها استفاده می‌کند

ستاد امر به معروف از ظرفیت همه مجموعه‌ها استفاده می‌کند

هاشمی گلپایگانی با اشاره به اهمیت مطالبه گری از مسئولان در بحث امر به معروف و نهی از منکر گفت: موازنه هزینه استنکاف مسئولین از اجرای امر به معروف باید به نفع مطالبه گری مردمی تغییر کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست مشترک اعضای مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر با سید محمدصالح هاشمی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر در محل سالن جلسات این ستاد برگزار شد.

دکتر هاشمی گلپایگانی در جمع اعضای این گروه مردمی اظهار داشت: یکی از آفت‌های فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی این است که ما به خاطر قبول نداشتن یکدیگر انرژی هم را خنثی می‌کنیم. اختلاف و تشتت قدرت ما را می‌گیرد و فکرها را مشغول می‌کند در حالی که ما یک جبهه قوی و گسترده در مقابل داریم. امروز ما نمی‌توانیم بگوییم که در ابتدای انقلاب جایگاه امر به معروف و نهی از منکر بدتر از امروز بود، بلکه شاید بهتر بود و از این حیث به یک آسیب شناسی جامع نیاز داریم تا بفهمیم که چه کردیم.

ستاد امر به معروف برنامه محور است / گروه‌ها برنامه زمان‌دار بدهند

وی افزود: وظیفه عمده ما به عنوان ستاد این است که بتوانیم از توان و ظرفیت همه مجموعه‌ها به شرط اینکه دیگران را نفی نکنند، استفاده کنیم. قطعاً ستاد به تنهایی نمی‌تواند امر به معروف و نهی از منکر را هدایت کند مگر اینکه بتواند از همه ظرفیت‌ها استفاده کند. شما بزرگواران هم باید بفرمائید که غیر از مطالب کلی که مطرح شد کدام قسمت از کار در حوزه امر به معروف و نهی از منکر را می‌توانید به صورت مشخص تقبل کنید و پیش ببرید. مثلاً بفرمائید که در حوزه فضای مجازی ما وضع موجود را به فلان نقطه مطلوب می‌رسانیم. یا مثلاً در حوزه محلات مسجد محور بفرمائید که می‌توانیم روی ۱۰ هزار مسجد در سطح کشور کار کنیم و کار را پیش ببریم. نگاه ما در ستاد برنامه محور است و گروه‌ها باید برنامه‌های زمان‌دار ارائه کنند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر با اشاره به اهمیت مطالبه گری از مسئولان در بحث امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد: موازنه هزینه استنکاف مسئولین از اجرای امر به معروف باید به نفع مطالبه گری مردمی تغییر کند؛ یعنی اگر مسئول دولتی در محاسبات خود بداند که برای او بی اعتنایی به امر به معروف و نهی از منکر و مطالبات مردمی در مناسبات و رابطه‌های سازمانی و دولتی بیشتر از تمکین به این مطالبات بحق هزینه دارد، نسبت به پذیرش امر به معروف و نهی از منکر کاهلی و غفلت نمی‌کند. و یا اگر مدیران وزارتخانه‌ای احساس کنند که بی اعتنایی نسبت به مطالبه گری مردمی در ارتباط با ترک وظایف برای نظارت و مقابله با زد و بندها، بی عدالتی‌ها، عدم اجرای قانون عفاف و حجاب و… هزینه زیادی برای آنها خواهد داشت، برای حفظ موقعیت خود هم که شده، از این فسادها چشم‌پوشی نمی‌کنند. مثلاً اگر وزارت ارشاد ببیند هزینه برگزاری جشنواره‌های فسادآمیز بیشتر از سود ناشی از جلب نظر پاتوق‌های معلوم الحال و پر سرو صدا است، تن به اشاعه گناه و حرمت‌شکنی در قالب ابتذال هنری نمی‌دهد.

گروه‌های مردمی پشتوانه مالی ندارند

همچنین در این نشست، سردار حمید نیا جانشین رئیس مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر اظهار داشت: مجمع رهروان در سال ۹۳ از وزارت کشور مجوز دریافت کرده و در روزنامه رسمی ثبت شده و دارای اساسنامه، راهبرد، مأموریت، ساختار و سازمان در سطح کشور است. ما تقریباً در همه استان‌ها فعال هستیم، منتهی چون NGO هستیم، پشتوانه مالی نداریم. سفرهای استانی برای نظارت ستادی را با امکانات و تجهیزات شخصی اعضا انجام می‌گیرد و به خصوص در دوره کرونا به دلیل فقدان منابع مالی فعالیت‌های مجمع افت کرد.

در ادامه سردار امینی مسئول طرح و برنامه و پشتیبانی مجمع رهروان اظهار داشت: تا امروز ۸۱۲۴ نفر را جذب کردیم و ۷۰۰ شهر و شهرستان را تعریف کردیم که باید فعال شود. استان اصفهان ما در بخش قرارگاه مسجد موفق شده و برای امسال روی آن برنامه‌ریزی کرده ایم. برنامه‌های مجمع کاملاً مدون است و در سال گذشته ما ۲۹ برنامه و ۱۲۸ فعالیت داشتیم. همه استان‌ها سند راهبردی مجمع را دارند و می‌دانند باید چه مسیری را طی کنند. ساختار مجمع ما هیئت امنایی است و رئیس هیئت امنا هم سرلشکر ایزدی هستند.

کد خبر 5229645

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha