به گزارش خبرگزاری مهر، علی توکلی شهردار منطقه با بیان اینکه پسماند تر و تولید شیرابه ناشی از آن باعث ایجاد آلودگی و انتشار بیماریهای مختلف میشود گفت: به منظور حذف پسماندهای تر از چرخه زبالههای خانگی و کاهش اثرات زیست محیطی دوریخت آنها، گام دیگری با مبادله خشکاله های جمعآوری شده توسط دوستداران محیط زیست در هایپر پسماند خشک منطقه برداشته شد.
این خشکاله ها که پسماند میوهها و مواد غذایی هستند، توسط شهروندان خشک و پس از تحویل به هایپر پسماند به منظور تأمین خوراک دام و طیور تحویل دامداریها میشود.
وی در خصوص مشارکت شهروندان در تحویل پسماندهای خشک به هایپر پسماند نیز گفت: روزانه به طور میانگین ۳۰۰ تا ۵۰۰ کیلوگرم پسماند خشک در این مکان جمعآوری و این تناژ در بعضی از روزهای هفته نیز به ۱۰۰۰ کیلو میرسد.
شهردار منطقه در ادامه از اجرای طرح شنبههای بدون پسماند در محلات منتخب این منطقه خبر داد و افزود: این طرح در قالب ارائه آموزشهای چهره به چهره به شهروندان در ۸ محله منطقه در حال اجرا است و از ابتدای سال تاکنون بیش از ۴ هزار و ۲۰۰ شهروند منطقه از این آموزشها بهره مند شدهاند.
به گفته او آموزش واحدهای تجاری در راستای اجرای طرح کاپ، آموزش در بوستانها، ارائه نکات مهم در خصوص نحوه تفکیک پسماندها به واحدهای اداری و درمانی، توزیع بروشور و معرفی اپلیکیشن جاروب، توزیع کارتن پلاست و مخازن بین مراکز بهداشتی و درمانی از دیگر اقدامات اجرایی در راستای ارتقا آگاهی و مشارکت شهروندان در امر تفکیک پسماندها است.
نظر شما